DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 12 Haziran 2023 #11 bilinmiyor9 dedi: Kalkmadı hocam. Lisede kalınabiliyor. Ama nasıl kalabiliyorlar aklım almıyor. Not ortalaması 50 yi geçer her türlü. Genişletmek için tıkla... Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı.
bilinmiyor9 dedi: Kalkmadı hocam. Lisede kalınabiliyor. Ama nasıl kalabiliyorlar aklım almıyor. Not ortalaması 50 yi geçer her türlü. Genişletmek için tıkla... Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 Notlarını söylemeden konu açıyorsan geçmen mucize zaten hocam kalırsın.
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #13 DoktorBey19 dedi: Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ve 2. dönem not ortlaması en az 50 ve devamsızlıkta ise özürsüz devamsızlık en fazla 10. Şartlar bunlar hocam ben liseyi hiç umursamama rağmen fen lisesi gibi bir okulda en az 60 aldım yani. O nedenle garip geliyor.
DoktorBey19 dedi: Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ve 2. dönem not ortlaması en az 50 ve devamsızlıkta ise özürsüz devamsızlık en fazla 10. Şartlar bunlar hocam ben liseyi hiç umursamama rağmen fen lisesi gibi bir okulda en az 60 aldım yani. O nedenle garip geliyor.
E Enesxqs Decapat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #14 Sythexz dedi: Notlarını söylersen. Genişletmek için tıkla... 7 saatlik dersten ilkten 20 ikinciden 10 aldım sözlüleri 60 40 verdi yarın yükselteceğini söyledi BY LEWU dedi: Notların bize vahiy yoluyla mı gelecek? Genişletmek için tıkla... 7saatlik dersin notları 20 10 sözlüleri 60 40 projemi verdim onun notunu daha girmedi. DoktorBey19 dedi: Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı. Genişletmek için tıkla... Bütün derslerin. Shrsk dedi: notlarını atar mısın hocam Genişletmek için tıkla... 1sınav 20 ikincisi 10 sözlüleri 60 40 projeyi verdim ders saati en fazla olan dersten aldım projemi @AdonIS31KALIr mıyım? Son düzenleme: 12 Haziran 2023
Sythexz dedi: Notlarını söylersen. Genişletmek için tıkla... 7 saatlik dersten ilkten 20 ikinciden 10 aldım sözlüleri 60 40 verdi yarın yükselteceğini söyledi BY LEWU dedi: Notların bize vahiy yoluyla mı gelecek? Genişletmek için tıkla... 7saatlik dersin notları 20 10 sözlüleri 60 40 projemi verdim onun notunu daha girmedi. DoktorBey19 dedi: Her dersin not ortalaması mı 50 olacak yoksa bütün derslerin ortalaması mı? Liseden mezun olalı çok oldu sistemler birbirine karıştı. Genişletmek için tıkla... Bütün derslerin. Shrsk dedi: notlarını atar mısın hocam Genişletmek için tıkla... 1sınav 20 ikincisi 10 sözlüleri 60 40 projeyi verdim ders saati en fazla olan dersten aldım projemi @AdonIS31KALIr mıyım?