Sınıfta kullanmak için mikrofon sistemi kurmak

mr.zeemekit

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öğretmen olan bir dostumun sınıfta ders anlatmaktan haliyle boğazı acıyor. Kendisi mikrofonla anlatmayı düşündü ancak bu sistemi en uyguna nasıl ayarlayabiliriz neler gereklidir? Sınıf içinde bilgisayar veya hoparlör yok sadece TV var tabii bir de yürüyerek ders anlatıyor. Yani kablosuz bir şey ayarlamak daha iyi olur.

Benim bilgim yok. Olur mu olmaz mı bilmem ama aklıma gelen şeylerden biri de Bluetooth bir kulaklıktan bu taşınabilir Bluetooth hoparlörlere ses çıkışı verebilir miyiz oldu. Şimdiden teşekkürler.

Tabii ki olur hocam bluetooth kulaklık alacaksanız iyi miktarda parayı gözden çıkarmanız gerek ama

Hocam kalıcı çözüm olmayabilir fakat Windows yüklü herhangi bir cihazdan (mikrofon ve hoparlör olmak kaydıyla). Bu aygıtı dinle yapıp sesi hoparlöre verirseniz amatör olarak kullanabilirsiniz. Kesin çözüm diyemem ama iş görür.

Bunu 3TL'lik yaka mikrofonu ve basit bir hoparlör ile yapıyorum karaoke için. İşimi görüyor benim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu tarz bir sistem kurup 1 2 ohm daha yüksek bir hoparlör bağlayıp kullanır, şu şekilde bu devreyi elinde tutucak veya karaoke mikrafonu falan o tarz bir şey işte onlara yönelecek

Teşekkürler arkadaşlar hepsini değerlendireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…