Şöyle bir şey diyeyim kimse sizinle geçinmek istemiyorsa kimse ile konuşmadan kendi halinizde takılın benim de 3 adet arkadaşım var dı ilk başta iyiydi ama sonradan saçma sapan dalga geçmeye başladılar sonra bende arkadaşlığımı kestim aga yan sınıfımda güzel bir kız vardı arkadaşlık etmeye başladı her teneffüs onun yanına gidiyordum çok konuşuyorduk hep onunlayım derken benim sınıfımdaki başka kız sorun çıkardı aga bana çok yaklaşmıyor ama nasıl kıskandı nasıl kıskandı neyse sonra o diğer 3 arkadaş da hani ben kızla kanka oldum ya onlarda hani bizi başka kızlarla tanıştırırlar diye benimle barışmaya çalıstılar yermi Anadolu çocuğu
Aradan uzun zaman geçti daha geçen sene okul bitti bu nefret ettiğim arkadaşlarımın en çok konuşanını geçen İstanbul'da fırtına koparken gördüm evinden 15 km uzakta ve akbili yok tu tabii ya bende arabayla geçiyordum gördü beni bende gördüm ama yoluma devam ettim o gün onu oradan alıp evine götürebilirdim sıcak ve kuru bir şekilde ama geçmişte çok büyük hatalar yaptı ki o hataları buraya yazmıyorum
Demem o ki! Kötü sonların iyi sonuda vardır sen kendin ol başkasına muhtaç olma canısı.