H hanyorumcu Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 0 13 Eylül 2022 #1 Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam?
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Oturacak yer kalmaması (sıra yok anlamında ise) senin sorunun değil öğretmenin ya da müdür yardımcısına söyleyip sınıfına sıra getirttirebilirsin.
hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Oturacak yer kalmaması (sıra yok anlamında ise) senin sorunun değil öğretmenin ya da müdür yardımcısına söyleyip sınıfına sıra getirttirebilirsin.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 13 Eylül 2022 #3 Senle alakalı bir sorun değil. Okulla alakalı. Müdür yardımcısıyla görüşün.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 13 Eylül 2022 #4 Amuda kalkarak oturmanın vakti gelmiş şaka maka müdüre söylersen getirirler.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 13 Eylül 2022 #5 hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Bizim ne dememizi istiyorsun pek anlamadım.
hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Bizim ne dememizi istiyorsun pek anlamadım.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Tek oturan kişiler olduğu için mi sıra kalmadı sana yoksa sınıf kalabalık mı?
hanyorumcu dedi: Ben pazartesi günü sıra kapmaya gitmedim ve şimdi sinfita oturucak yer kalmamış nereye oturucam? Genişletmek için tıkla... Tek oturan kişiler olduğu için mi sıra kalmadı sana yoksa sınıf kalabalık mı?
H hanyorumcu Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 0 13 Eylül 2022 #7 ArdaDnz dedi: Oturacak yer kalmaması (sıra yok anlamında ise) senin sorunun değil öğretmenin ya da müdür yardımcısına söyleyip sınıfına sıra getirttirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok birkaç tane sıra var onda da nefret ettiğim çocuklar oturuyor. Takaly dedi: Tek oturan kişiler olduğu için mi sıra kalmadı sana yoksa sınıf kalabalık mı? Genişletmek için tıkla... Tek oturanlar yüzünden kalmadı tanımıyorum veya nefret ettiğim kavgalı kişiler var
ArdaDnz dedi: Oturacak yer kalmaması (sıra yok anlamında ise) senin sorunun değil öğretmenin ya da müdür yardımcısına söyleyip sınıfına sıra getirttirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok birkaç tane sıra var onda da nefret ettiğim çocuklar oturuyor. Takaly dedi: Tek oturan kişiler olduğu için mi sıra kalmadı sana yoksa sınıf kalabalık mı? Genişletmek için tıkla... Tek oturanlar yüzünden kalmadı tanımıyorum veya nefret ettiğim kavgalı kişiler var
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 897 Çözümler 21 13 Eylül 2022 #8 hanyorumcu dedi: Tek oturanlar yüzünden kalmadı tanımıyorum veya nefret ettiğim kavgalı kişiler var Genişletmek için tıkla... Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip.
hanyorumcu dedi: Tek oturanlar yüzünden kalmadı tanımıyorum veya nefret ettiğim kavgalı kişiler var Genişletmek için tıkla... Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip.
H hanyorumcu Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 0 13 Eylül 2022 #9 safadoganayss dedi: Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip. Genişletmek için tıkla... Demez mi neden buraya oturuyorsun diye
safadoganayss dedi: Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip. Genişletmek için tıkla... Demez mi neden buraya oturuyorsun diye
Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #10 hanyorumcu dedi: Demez mi neden buraya oturuyorsun diye Genişletmek için tıkla... Yer kalmadı dersin