H hanyorumcu Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 0 13 Eylül 2022 #11 safadoganayss dedi: Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip. Genişletmek için tıkla... Tek bir çocuk var o da suriyeli nasıl anlasicam
safadoganayss dedi: Tanımadığın birisinin yanına otur geç, 1-2 haftaya değişirsin hocaya söyleyip. Genişletmek için tıkla... Tek bir çocuk var o da suriyeli nasıl anlasicam
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 13 Eylül 2022 #12 hanyorumcu dedi: Demez mi neden buraya oturuyorsun diye Genişletmek için tıkla... Neden desin , kendi evinden mi getirmiş sırayı?
hanyorumcu dedi: Demez mi neden buraya oturuyorsun diye Genişletmek için tıkla... Neden desin , kendi evinden mi getirmiş sırayı?
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #13 hanyorumcu dedi: Tek bir çocuk var o da Suriyeli nasıl anlasicam. Genişletmek için tıkla... Az buz Türkçe biliyordur merhaba, oturmak de anlar.
hanyorumcu dedi: Tek bir çocuk var o da Suriyeli nasıl anlasicam. Genişletmek için tıkla... Az buz Türkçe biliyordur merhaba, oturmak de anlar.
H hanyorumcu Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 0 13 Eylül 2022 #14 yiitx dedi: Az buz Türkçe biliyordur merhaba, oturmak de anlar. Genişletmek için tıkla... Çok stresliyim hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım
yiitx dedi: Az buz Türkçe biliyordur merhaba, oturmak de anlar. Genişletmek için tıkla... Çok stresliyim hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #15 Yer yoksa sınıftan çık ve git. Sorarlarsa sıra yoktu dersin.
antalyalii Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #16 hanyorumcu dedi: Çok stresliyim hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Eğer sıra yüzünden stresliysen, sen kendini strese sokmaya yer arıyormuşsun gibi gözüküyor başka sıkıntılardan stresleniyorsan bilmiyorum yorum yapamam.
hanyorumcu dedi: Çok stresliyim hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Eğer sıra yüzünden stresliysen, sen kendini strese sokmaya yer arıyormuşsun gibi gözüküyor başka sıkıntılardan stresleniyorsan bilmiyorum yorum yapamam.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 13 Eylül 2022 #17 Tek oturanlar varsa birinin yanına geç. Çok zor bir şey değil.