caganaydogmus34
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bunu yazacağımı hiç düşünmüyordum ama yazıyorum. Ben bir kıza aşık oldum o kız benim sınıfımda. 5 aydır falan ya da okullar açıldığından beri görüyorum o kızı bir gram samimiyiz o kızla o kız bana bakmıyor yani nasıl diyeyim konuşuyor biri beni döverse mesela beni koruyor. İşin kötü tarafı beni dövenler kendi arkadaşlarım. Arkadaşlar kısaca aşık oldum ve benim bu kızı etkilemem lazım etkilemek için ne yapmalıyım?
Bir de şimdi bu kızı sınıftaki 6 kişi seviyor. 6 ne ya? Ama sadece 2'si ile samimi ve 2'sinden biri ile manita tarzı bir şey yani on enişte diyorlar sevdiğim kıza da yenge ama dğer yani ikincisi ise kıza onun bakması için her şey yapıyor yani nasıl desem 1 dönemden beri sevidğim kıza aşık 2. kişi de hala etkilemeye çalışıyor.
Lafı bayağı uzattım kısaca 6 kişi bu kızı seviyor, sadece 3 kişi ile samimi dediğim gibi. 3. kişi de benim.
Kız Kore'yi çok seviyor acayip hatta saçı küt kesim tarzı gözleri Koreli kızların gözleri gibi çekik değil yuvarlak tarzı az çekik.
Arkadaşlar ben ne yapmalıyım etkilemek için bir yazarsanız sevinirim.
Bir de şimdi bu kızı sınıftaki 6 kişi seviyor. 6 ne ya? Ama sadece 2'si ile samimi ve 2'sinden biri ile manita tarzı bir şey yani on enişte diyorlar sevdiğim kıza da yenge ama dğer yani ikincisi ise kıza onun bakması için her şey yapıyor yani nasıl desem 1 dönemden beri sevidğim kıza aşık 2. kişi de hala etkilemeye çalışıyor.
Lafı bayağı uzattım kısaca 6 kişi bu kızı seviyor, sadece 3 kişi ile samimi dediğim gibi. 3. kişi de benim.
Kız Kore'yi çok seviyor acayip hatta saçı küt kesim tarzı gözleri Koreli kızların gözleri gibi çekik değil yuvarlak tarzı az çekik.
Arkadaşlar ben ne yapmalıyım etkilemek için bir yazarsanız sevinirim.