Sınıftaki asosyal takılan kıza açıldım

Dostum bence kız seni umursamıyor hatta dalga geçiyor. Ama istersen buradan konu açmayı dene, yüksek ihtimal yüzüne boş boş gülümser.

Son düzenleme:
Yanlış yapmışsın. Öncelikle onun dikkatini çekmen lazımdı, jest vb. şeyler yapman lazımdı en azından. Direk "ben senden hoşlanıyorum" diyerek onu elde edemezsin ki zaten edemedin de. Geçmiş olsun.

Yanlış yapmışsın. Öncelikle onun dikkatini çekmen lazımdı, jest vb. şeyler yapman lazımdı en azından. Direk "ben senden hoşlanıyorum" diyerek onu elde edemezsin ki zaten edemedin de. Geçmiş olsun.

-Baş başamsı bir anda üşürken mont teklif edildi (kabul edilmedi (hafif ısrarlı) bu yüzden kapı ile arasına geçildi. (Telefona baktı)
-Pek de özel olmayan bir eylemiyle ilgili cilve yapıldı.
-Birkaç kez hal hatır muhabbeti için konu açmak için ön oturağa uzanılıp onun sırasına dirsek koyulup konuşulmaya çalışıldı. (Shorts sonu)

Not: Bu en son yüzüme bile bakmadan sorularıma cevap verdiği fasıldan sonra sınıftaki başka kızlarla konuşurken sanki beni izliyor gibiydi diye hatırlıyorum. Sizce niye olabilir? Bu sadece 1 gün sürdü sanırsam artık yine telefonuna gömülüyor.

Şahsi duygularım: Onu hala seviyor muyum bilmiyorum ama benimle ilgilendiğini düşünmüyorum gibi artık.
Hayatım boyunca yalnızlık/sevgisizlik vs. artık neyse içinde olmasam belki de bu kadar sallamazdım.

Son düzenleme:
Sana bakmasının sebebi arkandan dedi kodu yapıyorsa o an senden bahsederken bakmış olabilir. Artık onu düşünmeyi bırak çünkü o da seni düşünmüyor ya da bilemiyorum belki o da içten içe seni düşünüyor mudur yani açıkçası bir şey söylemek zor. Ben sandım direk yanına gidip böyle yaptın ancak öncesinde de bir şeyler denemişsin. Hayırlısı.

Yok konuşmuyordu gibi diye hatırlıyorum kaldı ki zaten birisi onunla konuşmadığı zaman genellikle konuşmuyor sanırsam. Bilmiyorum o kadar yanına gidiyorum dönüp yüzüme bile bakmıyorsa artık.

Bundan sonra da muhtemelen konuşmayı vs. denemem bu mont olayındaki gibi bir fırsat gelirse ve o zamana da unutmamış olursam denerim diye düşünüyorum.

Normalde bunu bana bir erkek yapsa muhtemelen bayağı bir kurulurum ve uzak durmaya çalışırım ama seviyorum sanırsam.

Bir de biraz bir kadının sevmediği bir tip olduğumu düşünüyorum çünkü çok nazik ve barışcıl gibi bir şeyim yani tatlı çocuk havam olduğunu düşünüyorum. Biraz da şairim gibi. İyi iltifat yeteneğim var. Oysaki kadınların istediği baskılanmak ya da ne bileyim aşağılanmak falan değil midir? Hani şu "ellerimi bağlayıp boğazımı sıkar mı?" diye mi ne bir miim var ya. Bundan sonra biraz daha oturaklı takılmaya çalışırım, kendimi ağırdan satmaya çalışsam diye düşünüyorum.

Yaşın küçük bir süre uzak dur şu kafada gitsen millet fena dalga gecer.

Rol yapacağın için işe yaramaz ve dalga konusu olursun muhtemelen.

İşe yaramayan ne anlamıyorum maskülen tavır mı ne yani zamir kullanmasan olur mu?

Bu arada onu bile yapmadı dedim ama konuşuyor bakmıyor yani. Anlamadım sürekli kendimi mi kandırıyorum ama yani sana açılan birine karşı reddetmediysen bir cevap vermediysen niye yani nötr pozisyonda beklersin ki?

Muhtemelen sallamıyor ya da aşırı derecede çekiniyor artık ben de konuşmam zaten oynayacak koz yok ben de eskisi gibi istemiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…