Sınıftaki çocuğun yaptığı güç gösterisi mi zayıflık mı?

Karşısındaki çocuk kavgayı kazanırsa ardı arkasını kesmez yaptığı hareketlerin.

Eğer karşılık vermezsen böyle tipler daha da üste çıkmaya çalışılar. Ben olsaydım onu uyarırdım. Benden uzak durması gerektiğini hareketlerinden hoşlanmadığını falan söylerdim. Eğer devam ederse sert bir tavırla uyarırdım. Eğer yine yaparsa ona onun gibi davranırdım. Zaten olay kavgaya giderse gider. Eğer ondan güçlüysen kavgaya git yoksa sakın boşuna bu işe bulaşma.

Askerde 3 tane zorba sürekli laf sokuyor sürekli bir da*şak döndürüyorlardı benimle. Çok pislik insalardı uyardım ama devam ettiler. Bende onlara onlar gibi davranmaya karar verdim. Durduk yere gidip laf sokuyordum. El hareketleri falan Sonra bunların güçsüz olduğunu farkettim hele bir tanesini tek elimle bile dövebilirdim bunu keşfedince bu sefer onları ben zorbalamaya başladım. Her fırsat bulduğumda elense çekip yere yapıştırıyordum. Bende onları rahatsız ettim. Bir tanesi koldan uyuşturucu vurmuş malın kasları erimiş öyle dedi. Diğerleri de tütün olanından kullanıyordu

Bu arada çocuk manyak gibi sporcu olmak istiyor belki tatilde kendini geliştirmiştir hazırlıksız yakalanmamak için bende kendimi geliştirmeyi düşünüyorum yoksa başlatıcağım kavga ters tepebilir.

Gerek yok dostum ilk yumruğu oturt ağzına yerden kalkamaz zaten. Baktın olmadı sağlam dövüşüyor git sıra mıra fırlat dayak yeme. Çevrede çok önemli kavgadan sonra çıkışta arkadaşlarını toplayıp bekleyebilir sende arkadaşlarını uyandır

Karşısındaki çocuk kavgayı kazanırsa ardı arkasını kesmez yaptığı hareketlerin.
Kişisel deneyimimden söylüyorum anlık patır patır dayak yesen bile karşılık vereceğin için uğramak istemiyorlar. Ortaokulda lisede kürdan gibiydim sorun yaşadığım birkaç kişiyi bu şekilde kendimden uzaklaştırdım. Zaten okul kavgası öyle güç gösterisi yapacağın kadar uzun sürmüyor, karşılıklı birkaç yumruk yedikten sonra nöbetçi öğretmen falan hemen ayırıyor.

Hayatımda gördüğüm en yanlış tavsiye. Direkt olarak bunun tersi geçerlidir, zorba karşılık almadıkça üsteler, karşılık verenle uğraşmak istemediği için bir daha bulaşmaz.

Ben ergenler tarafından zorbalnmaya karşı açık hedef gibiyim. Onlarız sözde gay dediği uzun saça sahibim ve voleybol izliyorum. Gelecekte zorbalanırsam sessiz kalmamak için kendimi geliştirmeliyim.

Ya geçelim bu ezbere lafları şimdi, lisede kim kimi uyararak adam etmiş şimdiye kadar? Konuşarak anlaşılacak olsa başta sorun çıkmazdı zaten.

Ya geçelim bu ezbere lafları şimdi, lisede kim kimi uyararak adam etmiş şimdiye kadar? Konuşarak anlaşılacak olsa başta sorun çıkmazdı zaten.
O zaman yaz tatili boyunca spor yapıp kalıp atlamak lazım belki korkar. Yada en azından kavgaya daha hazırlıklı olur. Ben bu yolu seçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…