Sınıftaki çocuğun yaptığı güç gösterisi mi zayıflık mı?

Ben ergenler tarafından zorbalnmaya karşı açık hedef gibiyim. Onlarız sözde gay dediği uzun saça sahibim ve voleybol izliyorum. Gelecekte zorbalanırsam sessiz kalmamak için kendimi geliştirmeliyim.
Hocam o tipler genellikle zargana oluyor. Ben size benzer bir anımı anlatayım. Keko bir çocuk vardı, ben bu sene LGS'ye çalışıyordum. Sınıfta çalışırken gelip sataşıyordu, GS Lisesi'ne mi gideceksin gibisinden küçümsüyordu. Bizim nasıl tipler olduğumuzu şöyle anlatayım, sınıfın en sağ arka kısmında oturan 185 boylu yapılı ikiliyiz bizde. Bu lavukta kızlara gövde gösterisi mi yapıyordu tam anlayamadım ama sürekli yapıyordu böyle şeyler. En son soru bankamı alıp duvara fırlatınca bunu çok fena dövdük hocam iki kişi. Hayatımın ilk tutanağını yedim ama değdi mi değdi. Bir daha olsa bir daha yaparım. O günden sonra bu tür zorba elemanlar yanımıza yaklaşmaya bile korkar oldu. Bu bahsettiğim olay Nisan'da oldu ama keşke daha önceden dövseydim bunu diyorum. Hocam mesajların hepsini okumadım ama fiziğinizden memnun değilseniz gidip spor yapmaya başlayın, dövüş sanatları olabilir en basitinden vücut geliştirme bile doğal olduğunuz sürece gücünüzü arttırır (ilaçlılar nefes dahi alamıyor). Yani velhasılkelam anladığı dilden konuşacaksın bu tip kişilerle.

2010'Lu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…