Durum ciddi ise soyunma odasında bile olur sınıf ne. En garanti yöntem geçici bir kamera kurulmasıdır. Hoca ve yönetim ile temasa geçebilirsiniz. Tabii bunları hırsızın sen olmadığını varsayarak söylüyorum.
Durum ciddi ise soyunma odasında bile olur sınıf ne. En garanti yöntem geçici bir kamera kurulmasıdır. Hoca ve yönetim ile temasa geçebilirsiniz. Tabii bunları hırsızın sen olmadığını varsayarak söylüyorum.
Biraz mantıklı bir plan yapın bulunur zaten 6. sınıf bir çocuk en fazla ne yapabilirki. Bir de şüpheli var demissin onu sıkıştırın hocalar ile velisine söyleyin yüzde yüz diyorsun çünkü.
Var zaten. En ufak anda gidiyor. Ve İstiklâl Marşı vb. şeylerde çok fazla var. Ve şu ki. Kamera bakmak istiyoruz, erteleniyoruz. Ya da geçiştiriliyoruz.
Arkadaşın dediği gibi, İstiklal Marşı esnasında çalıyorlarsa önce sınıf hocasına şikayet edin, durumun ciddi olduğunu söyleyin, zararınızı da söyleyin (hırsız olduğunu düşünmediğin kişileri toplayarak) ve olayın ciddiyeti anlaşıldıktan sonra müdür yardımcısına kadar gider olay diye düşünüyorum. Müdür yardımcısına gidince de kamera kayıtları kontrol edilir.