Sınıftaki kekolara karşı ne yapılmalı?

Daha fazla  
10. sınıfa geçtim, sınıflar karıldı ve her zamanki gibi düştüğüm sınıfta birbiri ile sırt sırta olan, özellikle bana atar yapan kekolar var, bir tanesi hocaların, benim ve herkesin arkasından annesine sövüyor. Sessizce benimkine de sövüyordu ama sabır ediyordum. Bugün ilk defa laf atayım dedim, çenesi düşük dedim o da senin çeneni kırarım vb. söylemlerde bulundu. Kendisine değil, ekipmanlara ve çevresine güvenen çok zayıf bir tip. Artislik yapmadan duramıyor, ne yapmalıyım? Etrafını toplayıp salmaya çalışacak zaten.

10. sınıfa geçtim, sınıflar karıldı ve her zamanki gibi düştüğüm sınıfta birbiri ile sırt sırta olan, özellikle bana atar yapan kekolar var, bir tanesi hocaların, benim ve herkesin arkasından annesine sövüyor. Sessizce benimkine de sövüyordu ama sabır ediyordum. Bugün ilk defa laf atayım dedim, çenesi düşük dedim o da senin çeneni kırarım vb. söylemlerde bulundu. Kendisine değil, ekipmanlara ve çevresine güvenen çok zayıf bir tip. Artislik yapmadan duramıyor, ne yapmalıyım? Etrafını toplayıp salmaya çalışacak zaten.

Bunlara çok bir şey yapamazsınız benim dönemimde bundan yıllar önce de bu tiplemeler hep vardı Türkiye'nin kuşak üretim modelinde bu tipler anadan babadan üryan fabrikasyon olarak gelir çözümü yoktur eğer kavgacı bir tipseniz verin eline sopayı geçin genellikle son çare bu olmakta hocalara vesaire şikayet ederek yol bitmiyor.

Zaten böyle tipler kendilerini ifade edemediği için küfür hakaret tehdit kullanıyor en kolay yöntem görmezden gelmek çünkü sen görmezden gelirsen bir zaman sonra uğraşmaz ilgi alamadağı için başkalarına sarar.

Tek cümle.
Bir daha yaparsa vur.

Tek cümle.
Bir daha yaparsa vur.
Bu tipler asla tek gelmez, aşiret mantığıyla yaşıyorlar; zaten buna güvenerek böyle racon kesiyorlar. Konu sahibi elemanda âlet edavat olduğunu da söylüyor; takar bıçağı ya da çeker emaneti vurur; ölen öldüğüyle kalıyor bu ülkede. En iyisi, eğer okulda Suriyeli Afgan filan da varsa bunları birbirine düşürmek, birbirlerini yesinler. Millet eşek yükü para verip de çocuğunu boşuna özel okula yollamıyor.

Sert durdeki seni adam yerine koyuyorum bir daha yaparsan sana böyle konuşmam de. Yaparsa erkeksen gel teke tek dövüşelim de bu tipler zaten genelde tek teke dövüşür dayak yerlerse arkadaşları saldırır. Yanına güvendiğin 2 3 adam al arkadaşları müdahale ederse onları tutsun. Zaten döversen muhtemelen ağlar sana abi bile çeker. Yıllar önce yeni bir okula başladığımda hayırdır senin ne işin var bu okulda diyen bir tipi böyle bir temiz dövmüştüm vuruyordum ağlıyordu ondan sonra abi çekmeye başladı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı