kimsenin Türklüğünü sorgulayamazsınız. Adamlar ülkeye gelerek anayasaya karşı geliyorlar kardeşim. Adamlar ülkemizde şeriat istiyor. Hatırlatırım ki anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Irkçılık gören kişinin bunları yaptığını nereden biliyorsun? Bizim sınıfımızda laik Türkmen de var. Şeriat isteyen Türk de var. Atam atam dediğiniz adam Ne mutlu Türk'üm diyene demiyor mu? O zaman gayette haklıyım. Ya atana da karşı çık ya da bana karşı çıkma. Türklük kanla mı oluyor sence?
@Travis_Bickle kötüleri ağırlık bastığı için istemiyoruz. Kötülerin vereceği zararı telafi etmekle uğraşmaktan ziyade iyilerini de istemiyoruz. Yeterli cevap oldu mu?
Oldu. Bu sizin düşman edinmenizi haklı çıkarır mı? 15 yaşındaki birine ırkçılık yapacak kadar seviyesiz misiniz? Anasına babasına söv say haklısın ama suçsuz bir çocuğa bunu yapmak ne kadar doğru?
Olmasalardı daha iyi olurdu tabii ki ama en fazla 16 yaşındaki birisine ırkçılık yaparak ne kazanırsın? Düşmanlıktan başka hiçbir şey. Ailesi kolundan tutup getirmişse ne yapsaydı? Ülkeden şu ırk gitsin demek çok yanlış. Herkesin iyisi ve kötüsü var. Kötüler gitsin. Zatren kötülerin gelmesinin sebebi de denetim olmaması.
İyisiyle de kötüsüyle de mülteci istemiyorum? Denetim dahi olsa istemiyorum artık. Hele ki şeriat isteyip isimlerini tecavüz ile duyduğumuz Arapları asla ve asla istemiyorum.