Sınıftaki zorbaya karşı ne yapılmalı?

Dostum o nasıl bir tavsiyedir ateşe körükle gidilmez biraz yetişkin gibi düşün çocuk daha 7. sınıfa gidiyor verdiğin tavsiyeye bak.

Kendinizi ezdirmeyin sizinle kavga etmeye kalkarsa diyafram ya karnına yumruk atıp müdüre gidin sınıfın çoğunluğu sizin arkanızda olursa sıkıntı olmaz fazla.

Dostum o nasıl bir tavsiyedir ateşe körükle gidilmez biraz yetişkin gibi düşün çocuk daha 7. sınıfa gidiyor verdiğin tavsiyeye bak.
Yetişkin tavsiyesi zaten bu.

Kendinizi ezdirmeyin sizinle kavga etmeye kalkarsa diyafran ya karnına yumruk atıp müdüre gidin sınıfın çoğunluğu sizin arkanızda olursa sıkıntı olmaz fazla.

Yetişkin tavsiyesi zaten bu.
Hocam bu tavsiyenin işe yaraması zor çocuğun ailesi araya girer boş tantana çıkar en iyisi öğretmene durumu bildirmek sorun çözülmediyse durumu müdüre iletmektir.

Biz de 7 sınıf okuduk hocam, çevremiz de böyle tipler bize karşı olmasa da çevreye karşı bolca vardı, zorla güzellik gerekiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…