Sınıftakiler benimle uğraşıyor

paradoks_36

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfım ve sınıftakiler benimle uğraşıyorlar bana laf atıyorlar. Benim tepki vermemi bekliyorlar ve bundan keyif alıyorlar. Bunu sadece bana değil öncesinde başkalarına da yapıyorlardı. 17 yaşında insanlar ortaokuldaymış gibi davranıyorlar. Bu durumda ben tepkisiz kalıyorum ama halen daha benimle uğraşıyorlar. Benimle uğraşmamaları için ne yapmalıyım?

Muhtemelen sessiz ön sırada oturan bir çocuksunuz. Bundan kurtulmak zordur. Arkadaş edinip sizde onlara laf atarsanız durumu eşitlersiniz. Bir süre sonra onlarda sıkılacaktır.

Özel bir kolej de isen müdürüne bildir, normal bir lise ise çıkışta tokatla.

Uğraşmamaları için ne yaparsan yap bu onların seninle daha da uğraşmasını sağlar. Sadece tepki verme, insan tepki almayınca zamanla durur. Onlar durmayacak, 1 hafta geçecek durmayacaklar, 2. Haftada durmayacaklar. Ama en nihayetinde tepki vermediğin için ya başka birine geçecekler ya da en sonunda kesecekler.

Hocam aralarından bir tanesini çıkışta tut sağlamcana döv bak o işte o zaman görürsün sana daha bulaşıyorlar mı ha dersen çok canice müdür e git.
Ya dayak yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…