Sınıftakiler benimle uğraşıyor

Kaça bileceğinin garantisi var mı? Burada asla kavga vb olayları teşvik etmeyin, ettirmeyin. Tabii kavga da bir seçenek ama ben şu an burada git kavga et diyemem.

En kralı yaşandı hocam. Ben bunu döverim filan demeyin yediğiniz dayaktan feleğiniz şaşıyor. Öyle bir dövüyorlar ki felsefe yapmaya başlıyorsunuz. Bunlar hep tecrübe klavye delikanlılığı değil.

Hayır benim anlamadığım şey ben adama kavga etmemesi gerektiğini söylüyorum biri oradan bana kavgaya teşvik etmeyin diyor .
Yanlış okumuştur uzatmayalım.

Ben mi kavgayı teşvik etmişim? Yazdığım mesajların hiç birini okumadınız heralde.
Hayır benim anlamadığım şey ben adama kavga etmemesi gerektiğini söylüyorum biri oradan bana kavgaya teşvik etmeyin diyor .
Siz değil hocam ben kendi adıma yazdım.

En iyisi kavga etmemek yazmışsınız. Benim hatam kusura bakmayın.

Hocam anladığım kadarıyla bayağı çekingensiniz kavga konusunda falan dayak atma olanağı yok onu akıldan çıkarın kafaya takmamayı öğrenin boş verin umursamayın bırakacaklardır ama laf attıklarında moralinizi bozulduğunu hissettirmeyin gülün geçin iyiymiş deyin zamanla umursamazlar. Ve umarım size muhtaç oldukları bir zaman düşer.

Zaten bir derste iyiyse sınav zamanı işleri düşer kopya kopya diye arkasında gezerler .

Hocam aralarından bir tanesini çıkışta tut sağlamcana döv bak o işte o zaman görürsün sana daha bulaşıyorlar mı ha dersen çok canice müdür e git.

Genelde bu tipler fitnesa gidip tek hayattaki başarıları vücut geliştirmek olan sokak çocukları oldukları için bunlar her sene az 50 kere kavga ediyorlar tecrübeleri bu arkadaştan kat kat iyi olduğu kesindir zamanında bizim arkadaşta gaza geldi soluğu hastanede mahkemede buldu.

Zaten öyle oluyor yabancı dilim 100 olduğu için.

O zaman yalvartın hocam bizim sınıftada öyle bir çocuk vardı uğraşıp dururlardı çocukla sonra yazılı olunca çalıştırması için yalvarırlardı kendi arkadaşlarınıza falan ders anlatırken katılmaya kalkarlarsa kalkın sıradan deyin ve ısrarcı olun karşı çıkın illaki kalkacaklar.

Bu yoruma katılıyorum gaza gelip bir anda 50 kere kavga etmiş sokak çocuğuyla dövüşe girersen dayak yersin.

Bu yoruma katılıyorum gaza gelip bir anda 50 kere kavga etmiş sokak çocuğuyla dövüşe girersen dayak yersin.
Yani kavga deyince kolay gibi geliyor. Çok kavga etmek iyi bir şey değil. Kavga etmek olay değil. Adamı döversin adam cebinden illegal bir şey çıkarır. Kavga etmek kolay ama ringde dövüşmüyoruz ya.

Yani kavga deyince kolay gibi geliyor. Çok kavga etmek iyi bir şey değil. Kavga etmek olay değil. Adamı döversin adam cebinden illegal bir şey çıkarır. Kavga etmek kolay ama ringde dövüşmüyoruz ya.

Hocam 4.senem bu serserilerle inanın hiç takmayınca kendileri rezil oluyorlar eskiden çok takardımda şimdi konuşsun konuşsun dursun diyorum bana ne fiziksel temas olmadığı sürece hiçbirisiyle muhatapa girmem.

Bende 12.sınıf birisi olarak son senem seninde son senen çok fazla diyaloğa girmemeye çalış elbet bir yerden sonra inan susacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…