Sınıftakiler dışlıyor

Sana böyle yapmaya devam ederlerse bu ciddi bir zorbalıktır ya bunu kendin hallet halledebilirsen yok iyi laftan anlamıyorlar git müdüre şikayet et lisede çok fazla avel insan vardır hiçbiride bir yere gelemeyecek sen hiçbir zaman fitne fesatlık yapma elbet kendine yakışır bir arkadaşın bir dostun çıkacak bu durumlardan bende geçtim hatta bazılarını hatırlamıyorum bile sen sen ol liseyi fazla takma ha iyi tarafları da var öyle bir dönem az var hayatında iyi geçirmeye bak beyinsizler her yerde...

Hocam tipik ergenler tipik wp grupları 30 arkadaşınız olacağına 3 tane olsun adam gibi olsun öyle cıvık insanlarla arkadaşlık kurmayın bir de bu cıvıkların yanlarına gitmeyin sizi seven zaten sizin yanınıza gelir zaten.

Hocam bu kişiler bakın yani ben ne yapayım şimdi bu insalara hani ortada bişey yokken bile sorun yaratıyorlar ben kendi fikrimi yazdım düşüncemi hani bu grup bu yüzden açıldı ama istemediklerini görünce zaten çıktım gruptan hem yazdiklarimdada kötü bişey yoktu hani sadece Ankaraya deniz gelir mi yazdım bu kadar ötesi yok yani bide aşağılayıcı sekilde konuşuyorlar sslerini atayim sizlere
Hocam zaten 1-2 ark varda 2. Si daha cana yakın samimi 1. Si işte karı kız peşinde öyle insanlarında pek yanında durmak istemiyorum açıkçası ergen tiplerinde bişey soylesem trip atıyor sacma sapan o yüzden o 2. Arkyle takilmam daha mantıklı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220416_132245.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220416_132131.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 68

Hocam çekinmeyin belli ki çok aptalın olduğu bir sınıfta okuyorsunuz muhatap olmayın eğer sizi okulda vs sıkıştırıp bir şey derlerse durumu sınıf öğretmeniniz veya rehber öğretmeniniz ile paylaşın çözüm bulacaklardır.

Tamamdır peki mesajlar zaten onların ne olduğunu anlatıyor.Ama öyle bişey yaparlarsa ki yapamazlar ben direk müdür yardımcısına bu hakaret sslerini göstereceğim çok teşekkür ederim

Tamamdır peki mesajlar zaten onların ne olduğunu anlatıyor. Ama öyle bir şey yaparlarsa ki yapamazlar ben direk müdür yardımcısına bu hakaret sslerini göstereceğim çok teşekkür ederim.

Ne demek gruptan da yazabilirsiniz bir daha bana hakaret ederseniz SSleri müdüre gösteririm gibi ya da ailesinin numarası varsa sizde direk ailesine atın SSleri ailesi uğraşsın.

Hocam bide beni yani sınıfta istemiyorlar bi kac kere yollamaya çalıştılar bende size ne zararım var diyip oturdum yerime aslında onlara karşı hiç bir şeyim yok kötülüğüm bide önceki sınıftada zorbalık yapıyorlardı buraya geldim burdada aynisi var

Hocam hangi şehirdesiniz?

Hocaya söyleyin. Böyle kamillere dur demezsen daha da azıtırlar.

sizde insan olsanız sevilmezsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…