CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #31 T1xon dedi: ailem zaten durumun farkında çoğu kez idareye şikayyet ettik ama bunlar akıllanmıyor Genişletmek için tıkla... Bursa da oturuyorsan yarın geleyim abilerimi alıp.
T1xon dedi: ailem zaten durumun farkında çoğu kez idareye şikayyet ettik ama bunlar akıllanmıyor Genişletmek için tıkla... Bursa da oturuyorsan yarın geleyim abilerimi alıp.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.116 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Mart 2022 #32 T1xon dedi: Ailem zaten durumun farkında çoğu kez idareye şikayet ettik ama bunlar akıllanmıyor. Genişletmek için tıkla... Sınıf değiştir o zaman.
T1xon dedi: Ailem zaten durumun farkında çoğu kez idareye şikayet ettik ama bunlar akıllanmıyor. Genişletmek için tıkla... Sınıf değiştir o zaman.
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #33 T1xon dedi: Bir keresinde aşırı sinirlendirmişlerdi beni okul çıkışında 3'ünü de tutup bir güzel dövmüştüm yumruk atmaktan 3 gün ellerim ağrıdı Genişletmek için tıkla... Yumruk aticaksan burnuna vuracaksın kırılsın burnu o zaman akillanir.
T1xon dedi: Bir keresinde aşırı sinirlendirmişlerdi beni okul çıkışında 3'ünü de tutup bir güzel dövmüştüm yumruk atmaktan 3 gün ellerim ağrıdı Genişletmek için tıkla... Yumruk aticaksan burnuna vuracaksın kırılsın burnu o zaman akillanir.
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #34 CoiTaa dedi: Bursa da oturuyorsan yarın geleyim abilerimi alıp. Genişletmek için tıkla... Malesef KahramanMaraş da oturuyorum ama yine de teşekkürler 249580 dedi: Sınıf değiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Şimdi olmaz ama seneye bakacağım
CoiTaa dedi: Bursa da oturuyorsan yarın geleyim abilerimi alıp. Genişletmek için tıkla... Malesef KahramanMaraş da oturuyorum ama yine de teşekkürler 249580 dedi: Sınıf değiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Şimdi olmaz ama seneye bakacağım
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #35 T1xon dedi: Malesef KahramanMaraş da oturuyorum ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Knk o mahalle arkadaşın ile dovebildigin kadar dövün akillanmassa yine dövün elbet akillanacaktir.
T1xon dedi: Malesef KahramanMaraş da oturuyorum ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Knk o mahalle arkadaşın ile dovebildigin kadar dövün akillanmassa yine dövün elbet akillanacaktir.
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #36 CoiTaa dedi: Kanka o mahalle arkadaşın ile dovebildigin kadar dövün akillanmassa yine dövün elbet akillanacaktir. Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten 3 kişi ben 3'ünü de tutup dövmüştüm parmaklarım ağrıyordu yumruk atmaktan birinin yanağını morartmıştım ama yine akıllanmadılar
CoiTaa dedi: Kanka o mahalle arkadaşın ile dovebildigin kadar dövün akillanmassa yine dövün elbet akillanacaktir. Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten 3 kişi ben 3'ünü de tutup dövmüştüm parmaklarım ağrıyordu yumruk atmaktan birinin yanağını morartmıştım ama yine akıllanmadılar
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #37 T1xon dedi: Bunlar zaten 3 kişi ben 3'ünü de tutup dövmüştüm parmaklarım ağrıyordu yumruk atmaktan birinin yanağını morartmıştım ama yine akıllanmadılar Genişletmek için tıkla... Burnuna at yumruğu o zamanda akillanmasim göreyim o veledi.
T1xon dedi: Bunlar zaten 3 kişi ben 3'ünü de tutup dövmüştüm parmaklarım ağrıyordu yumruk atmaktan birinin yanağını morartmıştım ama yine akıllanmadılar Genişletmek için tıkla... Burnuna at yumruğu o zamanda akillanmasim göreyim o veledi.
Muratgider44 Picopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 168 29 Mart 2022 #38 Sürekli kavgamı ediyorlar, yenen değil kaybetmeyen kazanır. Sürekli sinirli davran asla dalgalarına normal yüzle bakma sürekli sinirli bak agrasif ol, dayak yersen ye her zaman sinirli davran bir süre sonra onları yıldıracaktır.
Sürekli kavgamı ediyorlar, yenen değil kaybetmeyen kazanır. Sürekli sinirli davran asla dalgalarına normal yüzle bakma sürekli sinirli bak agrasif ol, dayak yersen ye her zaman sinirli davran bir süre sonra onları yıldıracaktır.
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #39 Arkadaşlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum deneyeceğim
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #40 T1xon dedi: Deneyeceğim Arkadaşlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Çok sert vurma ama kırılmasın burnu kırılırsa disiplinli olursun.
T1xon dedi: Deneyeceğim Arkadaşlar hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Çok sert vurma ama kırılmasın burnu kırılırsa disiplinli olursun.