Sınıftakilerden hoşnut olmamak

Hocam ayni durumu kendimce yasamis biri olarak elim ayagim titredi oncelikle derhal yerinizin degismesi lazim yoksa omrunuzu tuketirler ve hiçbir sekilde ne yanlarindan gecmeyin. Bunu derken koridorda gorurseniz yolunuzu cevirin demiyorum selam verseler bile almayin demek istedigim. Bunun cok fazla bir cozum yok insan ic gudusel ortamdaki insanlara karsi bir bulasma hissi duyar. Sizin burada yapabileceginiz şey belki de sevilmeyecek ama ayni sekil karsilik vermek. Sessiz kalmak, dayanmak gibi seyler sorunu cozen yontemler degildir. Kavga cikmayacak sekilde karsilik vermeniz gerekiyor. Demek istedigim. Anne kattiysa anne katin ensenize vurduysa mumkunse kufur kullanin ayaga kalkin. Karsi tarafin ustune giderken onun hoslasmadigi bir şey kullanin mesela sacina laf edilmesini sevmeyen birine karsi sacini kullanin vb. bunu sizi rahat birakana araniz bozulana kadar yapin. Sahsen asla birine hakaret etmeyi dalga gecmeyi hem dinen hem kendimce dogru bulan biri degilim ozellikle "cok mu komik" lafindan nefret ederim ama boyle bir durumda kullanmanizi oneririm. fakat boyle durumlarda saygili kisilige biraz ara verip etkili olmasa bile kaba kisilige gecmeniz gerekiyor. Bunlarin hicbiri calismazsa velilerinize basvurun derim. Benim davam bu sekil cozulmustu birazcik gozu donen bir veliniz varsa cok kolay rahat birakirlar sahsen benim annem cocugun uzerine panter gibi atlamisti size de aynisi yardimci olabilir. Ogretmenler ve mudurler genelde hiçbir ise yaramiyor en iyisi velinize durumu anlatmak iyi gunler.

Hocam bizim gibi insanlar genelde topumun yozlasmisligi yuzunden disari atiliyor. En cok kufreden millete satasan adam oluyor. Bunu bende anlamis degilim bu devirde yalniz olmak cok daha iyi. Sahsen bana cok yardimi dokunan seyler sarisin ablalari izlemeyi birakmak, akrabalar ve anne babayla daha cok vakit gecirmek bilgisayar vaktini azaltmak gibi disiplinsel davranislar oldu umarim sizede yardimi dokunur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…