M Mesut1903 Zeptopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Merhaba. Bugün sınıftan kıza istek atacaktım. O bana attı. Kahve içmeye çağırsam mı? Pek tanışmadık ama kızdan hoşlanıyorum.(üniversite 1.sınıfız)
Merhaba. Bugün sınıftan kıza istek atacaktım. O bana attı. Kahve içmeye çağırsam mı? Pek tanışmadık ama kızdan hoşlanıyorum.(üniversite 1.sınıfız)
mcqueen51 Picopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #2 Aynı sınıftansanız diye atmıştır belki de hemen kahve içmeye çağırma sohbeti ilerlet önce sonra duruma göre çağırırsın.
Aynı sınıftansanız diye atmıştır belki de hemen kahve içmeye çağırma sohbeti ilerlet önce sonra duruma göre çağırırsın.
M Mesut1903 Zeptopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #3 mcqueen51 dedi: Aynı sınıftansanız diye atmıştır belki de hemen kahve içmeye çağırma sohbeti ilerlet önce sonra duruma göre çağırırsın. Genişletmek için tıkla... Çağırdım bile okuldan sonra müsait bir günde gideceğiz ama sadece ben ekleyem erkeklerden.
mcqueen51 dedi: Aynı sınıftansanız diye atmıştır belki de hemen kahve içmeye çağırma sohbeti ilerlet önce sonra duruma göre çağırırsın. Genişletmek için tıkla... Çağırdım bile okuldan sonra müsait bir günde gideceğiz ama sadece ben ekleyem erkeklerden.