Arkadaşlar bugün siteye ait bir mekandaydım. Sahil havuz ve aquaparkı mevcuttu. Aquaparkın havuzu derin değildi ve kalabalıkt. I ben de haliyle havuzun kenarından çıkıyordum. Fakat can kurtaran beni uyardı ve merdivenden çıkmamı söyledi. Ben de uyarı tabelasında böyle bir uyarının mevcut olmadığını söyledim ve tartışmaya girdik. Tabii böyle bir uyarı olmadığından bir şey yapamadı ardından kardeşimi getirdim kendisi biraz küçüK haliyle kaydıraktan kaymadı ve kenarda yüzmek istedi ancak cankurtaran gene kural uydurarak aquapark bölümünü yalnızca kaydıraktan kayanların kullanabileceğini söyledi.
Bende böyle bir hakkının olmadığını söyledim. Zaten kardeşim dışında birçok kişide kaydırağı kullanmıyordu. Ardından ben ve kardeşimi zorla çıkardı ben de resepsiyona şikayet ettim. Tabii onlar da pek ilgilenmedi durum ciddileşince de çareyi aquaparkı erken kapatmakta buldular. Bunun için nereye şikayet başvurusu yapabilirim?
Bende böyle bir hakkının olmadığını söyledim. Zaten kardeşim dışında birçok kişide kaydırağı kullanmıyordu. Ardından ben ve kardeşimi zorla çıkardı ben de resepsiyona şikayet ettim. Tabii onlar da pek ilgilenmedi durum ciddileşince de çareyi aquaparkı erken kapatmakta buldular. Bunun için nereye şikayet başvurusu yapabilirim?