Sinir bozan can kurtaran

660412

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar bugün siteye ait bir mekandaydım. Sahil havuz ve aquaparkı mevcuttu. Aquaparkın havuzu derin değildi ve kalabalıkt. I ben de haliyle havuzun kenarından çıkıyordum. Fakat can kurtaran beni uyardı ve merdivenden çıkmamı söyledi. Ben de uyarı tabelasında böyle bir uyarının mevcut olmadığını söyledim ve tartışmaya girdik. Tabii böyle bir uyarı olmadığından bir şey yapamadı ardından kardeşimi getirdim kendisi biraz küçüK haliyle kaydıraktan kaymadı ve kenarda yüzmek istedi ancak cankurtaran gene kural uydurarak aquapark bölümünü yalnızca kaydıraktan kayanların kullanabileceğini söyledi.

Bende böyle bir hakkının olmadığını söyledim. Zaten kardeşim dışında birçok kişide kaydırağı kullanmıyordu. Ardından ben ve kardeşimi zorla çıkardı ben de resepsiyona şikayet ettim. Tabii onlar da pek ilgilenmedi durum ciddileşince de çareyi aquaparkı erken kapatmakta buldular. Bunun için nereye şikayet başvurusu yapabilirim?

Kardeşinin güvenliği için kaydıraklara yakın yüzmemesi sence mantıklı değil mi?

Kaydırağı kullanmıyorlar diye orada bulunmanız doğru değil. Bu sağımda solumda kimse yok kırmızıda geçtim çarpmazlar olayına benziyor. Merdivenden çıkmamanız olayıda motorların şeritler arasında bekleme yerinden dönüş yapmalarına benziyor. Her bekleme yerinde tabela var mı? Akla mantığa uygun olmayan herşey yazmak zorunda değildir. Nasıl kaliteli bir restoranta gidince biri "La gardaş bizim hesabı getir hele bi" demiyorsa, garsonlara köpek muamelesi edilmiyorsa ( hiçbir restorantta edilmemeli aslında) sizde o mekanın kurallarına,seviyesine uyum sağlamalısınız. Emin olun hiçbir can kurtaran " Of canım sıkıldı yaaaa... Lan! Adam havuzun kenarıdan çıkıyo. Bi uyarıyım da keyfim yerine gelsin" demez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı