Sinir ile nasıl başa çıkılır?

Dostum geleceğini düşünerek hareket etmelisin öyle anlık zevkler vs veya anlık sinirlere kapılacak birisiysen kendine çekidüzen ver bence kötü anlamda değil böyle değince kaba gibi oluyor.
Kendimden daha sakin bir insan düşündüğümde aklıma birisi gelmiyor, o kadar sakin bir insanım normalde.

Bütün öfkemi alıp akşam akşam güldürdün. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam hayat çok güzel (yaşamayı bilene)
Hayatta kötü deneyim yaşarsan.
İyi şeylerin değerini daha anlarsın daha iyi cezbedersin.
O yüzden just let gooo.

Öncelikle yanındaki bıçak, muşta gibi şeyleri yok et ya da yanında taşıma. Hem malum bir kaza çıkabilir hem de suç.
Spor yapmanızı öneririm, boks gibi bir şey de olabilir, günlük yarım saat yürüyüş de olabilir. İyi gelir bayağı.

Spor üyeliğim hala devam ediyor ama isteksizlikten aylardır gitmiyorum. Bu boğucu havadan kurtulsam güzel olurdu.

Spor üyeliğim hala devam ediyor ama isteksizlikten aylardır gitmiyorum. Bu boğucu havadan kurtulsam güzel olurdu.

Hocam bende spora gidiyorum bazen hiç gidesim yok gitmiyorum (üzgün veya sinirli olduğum günler)
Ama kendi kendini motive etmen gerek bak ben şu ana kadar müzik dinlemedim yürüyüşte sporda vs.
Ben şahsen gidince rahatlıyorum eve dönerken hem gevşemiş kasılmış hissediyorum.
O kaslara hasar verdikten sonra yanmanın verdiği keyif var (2.ayım)
Aklıma gelen düşüncelerle mücadele ettim.

Git ilaç al ayrıca hepimiz anlık olarak sinirlenince bu durumu yasarız ama senin ki daha ileriyse doktorls gorüs ve insanların laflarini takmamayı ögren.

O videoyu ben de gördüm. Kadın net haklıydır orada. 2-3 metre ileri çeksen ne olur yani bir yerin mi incinir? Bu motorcuların triplerini anlamak zor.
En basitinden tekerlekli sandalyeye düşmeden kaldırımın genişliğinin değerini anlayamazsın, bu dünyada sadece sen yoksun, olay sadece motorcunun geçememesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…