Bilemiyorum takılacak ekrana göre fiyatı değişebilir. Benim anlamadığım bir insan kendi malına neden zarar verir? Ben ne zorluklarla çalışıp kendime telefon almışım ne yaşanırsa yaşansın çok mu sinirleneyim kendi malıma zarar veremem. Çok sinirlendiğim zaman duvara yumruk atıyorum balkona çıkıp bir sigara yakıyorum.
Haklısınız o bir sinirle oldu ama aslında çok para da vermemiştim telefona. Zamanında F/P üründü 1000TL'ye almıştık 3 GB RAM ve 32 GB hafızası var. Tabii bu demek değil ki kırılıp kırılmaması önemsiz.
İyi ki ısırmamışsın. Ekranı ısıran bir matrix vardı forumda. Ayrıca konu linkini arkadaşıma attım. Kendisi telefoncuda çalıştı ve eski telefonu seninki ile aynıydı. Ben değil ama o kesin bir cevap verebilir diye umuyorum. @Papyrus
Haklısınız o bir sinirle oldu ama aslında çok para da vermemiştim telefona. Zamanında F/P üründü 1000TL'ye almıştık 3 GB RAM ve 32 GB hafızası var. Tabii bu demek değil ki kırılıp kırılmaması önemsiz.
Bende katılıyorum zarar, ziyan. Sinriinizi esyalarinizdan cikartmayin. Ben ota ona buna sinir olan biriyim. Ama daha bir şeyimi kırmadım. Eşyanızın kıymetini bilin onlara sahip olmayanlar var. Amaan anladiniz cokda duyar kasar gibi olmayim.