W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #11 Yeyil dedi: Dijital hediye kartının kabul olmadığını belirtiyor Steam açık bir şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman tamamda sen dedin cüzdan kodu olarak aynı şey değil mi?
Yeyil dedi: Dijital hediye kartının kabul olmadığını belirtiyor Steam açık bir şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman tamamda sen dedin cüzdan kodu olarak aynı şey değil mi?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.014 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 WildArw dedi: O zaman tamamda sen dedin cüzdan kodu olarak aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır cüzdan kodunu Steam dışından alıp giriyorsun hediye kartını Steam'in içinden alıp.
WildArw dedi: O zaman tamamda sen dedin cüzdan kodu olarak aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır cüzdan kodunu Steam dışından alıp giriyorsun hediye kartını Steam'in içinden alıp.
G gorkemtv1 Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #13 Yeyil dedi: Beleş mi versin oyunları nasıl bu? Kullanmayın beğenmiyor iseniz bu kadar basit 5 dolar yatırmanı istiyor cüzdan kodu veya kart olarak hesaba bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı?
Yeyil dedi: Beleş mi versin oyunları nasıl bu? Kullanmayın beğenmiyor iseniz bu kadar basit 5 dolar yatırmanı istiyor cüzdan kodu veya kart olarak hesaba bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.014 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #14 gorkemtv1 dedi: Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı.
gorkemtv1 dedi: Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı.
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 17 Ağustos 2023 #15 gorkemtv1 dedi: Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 5 dolar vereceksin demiyor. 5 dolarlık harcama yapacaksın diyor neden anlamıyosunuz bunu
gorkemtv1 dedi: Aslan kardeşim beleş versin mi dedim sadece arkadaş eklemek için vs. para vermek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 5 dolar vereceksin demiyor. 5 dolarlık harcama yapacaksın diyor neden anlamıyosunuz bunu
G gorkemtv1 Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #16 dbasce dedi: 5 dolar vereceksin demiyor. 5 dolarlık harcama yapacaksın diyor neden anlamıyosunuz bunu Genişletmek için tıkla... Harcamak, vermek aynı şey ben demişim
dbasce dedi: 5 dolar vereceksin demiyor. 5 dolarlık harcama yapacaksın diyor neden anlamıyosunuz bunu Genişletmek için tıkla... Harcamak, vermek aynı şey ben demişim
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.014 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #17 gorkemtv1 dedi: Harcamak, vermek aynı şey ben demişim Genişletmek için tıkla... Dostum kendin 5 dolar yatırıp harcaman gerek nesini anlamadın? Dijital hediye kartı kabul olmuyor.
gorkemtv1 dedi: Harcamak, vermek aynı şey ben demişim Genişletmek için tıkla... Dostum kendin 5 dolar yatırıp harcaman gerek nesini anlamadın? Dijital hediye kartı kabul olmuyor.
G gorkemtv1 Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #18 Yeyil dedi: Dostum kendin 5 dolar yatırıp harcaman gerek nesini anlamadın? Dijital hediye kartı kabul olmuyor. Genişletmek için tıkla... Üstat ben anladım,sadece niye herşey para diye isyan ettim?
Yeyil dedi: Dostum kendin 5 dolar yatırıp harcaman gerek nesini anlamadın? Dijital hediye kartı kabul olmuyor. Genişletmek için tıkla... Üstat ben anladım,sadece niye herşey para diye isyan ettim?