Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Nisan 2022 #1 Annem resim çantasını yamuk koydum diye alıp parçalayacaktı resimleri parçaladı zaten. Şu an hakaret ediyor başka konulara bağlıyor. Oruçlu. Konuşulmuyor da bağırıp çağırıyor yanına gidince gözüm görmesin seni diyor. Ne yapmalıyım?
Annem resim çantasını yamuk koydum diye alıp parçalayacaktı resimleri parçaladı zaten. Şu an hakaret ediyor başka konulara bağlıyor. Oruçlu. Konuşulmuyor da bağırıp çağırıyor yanına gidince gözüm görmesin seni diyor. Ne yapmalıyım?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 Oruçlu olduğundan dolayı olabilir mi ?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Nisan 2022 #3 charm dedi: Oruçlu olduğundan dolayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Ya ben zaten oruçlu dedim mesajda yani oruçlu olmakla alakası yok demek istedim. Babam abim felan oruçluyken gayet iyi davranıyorlar.
charm dedi: Oruçlu olduğundan dolayı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Ya ben zaten oruçlu dedim mesajda yani oruçlu olmakla alakası yok demek istedim. Babam abim felan oruçluyken gayet iyi davranıyorlar.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.479 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #4 Sigarasızlık başına vurmuş sanırım
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 28 Nisan 2022 #5 Çantayı yamuk koydun diye ona ne zararı var?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Nisan 2022 #6 Hououin Kyouma dedi: Çantayı yamuk koydun diye ona ne zararı var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum?
Hououin Kyouma dedi: Çantayı yamuk koydun diye ona ne zararı var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 28 Nisan 2022 #7 Lamine Yamal dedi: Bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Sana neden sinirleniyor? Senle rahatsız olduğu bir durum varsa o durumu çözün?
Lamine Yamal dedi: Bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Sana neden sinirleniyor? Senle rahatsız olduğu bir durum varsa o durumu çözün?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Nisan 2022 #8 Hououin Kyouma dedi: Sana neden sinirleniyor? Senle rahatsız olduğu bir durum varsa o durumu çözün? Genişletmek için tıkla... Neden rahatsız olacak hiç birşey yaşanmadı sesimi bile çıkarmıyorum. Hououin Kyouma dedi: Sana neden sinirleniyor? Genişletmek için tıkla... Aslında abimede böyle. Lamine Yamal dedi: Aslında abimede böyle. Genişletmek için tıkla... Yani onada durduk yere sinirleniyor.
Hououin Kyouma dedi: Sana neden sinirleniyor? Senle rahatsız olduğu bir durum varsa o durumu çözün? Genişletmek için tıkla... Neden rahatsız olacak hiç birşey yaşanmadı sesimi bile çıkarmıyorum. Hououin Kyouma dedi: Sana neden sinirleniyor? Genişletmek için tıkla... Aslında abimede böyle. Lamine Yamal dedi: Aslında abimede böyle. Genişletmek için tıkla... Yani onada durduk yere sinirleniyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 28 Nisan 2022 #9 Lamine Yamal dedi: Neden rahatsız olacak hiçbir şey yaşanmadı sesimi bile çıkarmıyorum. Aslında abimede böyle. Genişletmek için tıkla... Ortada sebep yoksa size neden sinirlensin? Yoksa şizofren mi?
Lamine Yamal dedi: Neden rahatsız olacak hiçbir şey yaşanmadı sesimi bile çıkarmıyorum. Aslında abimede böyle. Genişletmek için tıkla... Ortada sebep yoksa size neden sinirlensin? Yoksa şizofren mi?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 28 Nisan 2022 #10 Hououin Kyouma dedi: Ortada sebep yoksa size neden sinirlensin? Yoksa şizofren mi? Genişletmek için tıkla... Oruçluyken böyle. Sebep çantayı yamuk koymam.
Hououin Kyouma dedi: Ortada sebep yoksa size neden sinirlensin? Yoksa şizofren mi? Genişletmek için tıkla... Oruçluyken böyle. Sebep çantayı yamuk koymam.