Sınırlı menzil hatası

Gamer4545

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Az önce Opet'ten Fiat Doblo aracıma mazot aldım. İbre fulle yakın noktaya geldi. Araçla giderken yakıt ibresi yarıya kadar geri gelip tekrar eski noktasına dönüyor ve bu esnada yol bilgisayarı sınırlı menzil diyip uyarı veriyor. Daha önce de aynı yerden mazot aldım ama fakat olmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Servisi bir ara dostum bakmadan da bir şey söylenmez aslına bakarsan.

Hocam yol bilgisayarını sıfırladım ve yaklaşık 70km yol yaptım. Hiç olmadı bu sefer. Bir daha yaparsa göstereceğim. Teşekkürler zamanınız için.

Hocam bu konuyu açtığımdan beri yine 2 3 kez yaptı. Elektrik ustasına gösterdim dediğiniz gibi şamandıradan bahsetti ve kendi kendine de düzelebilir dedi. Şuana kadar bir daha yapmadı. Bakalım ne olacak.

Hocam bu konuyu açtığımdan beri yine 2 3 kez yaptı. Elektrik ustasına gösterdim dediğiniz gibi şamandıradan bahsetti ve kendi kendine de düzelebilir dedi. Şuana kadar bir daha yapmadı. Bakalım ne olacak.
Ben de arabanın deposunu temizletmiştim. Mazot ibreleri, yol bilgisayarı kafayı yemişti. Sonrasında 1,2 ay kadar süre içinde normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…