Sınırsız bütçe ile kız ve erkek için ekipman ve donanım tavsiyesi

Şu monitör bence uygun olabilir kız arkadaşın için. Server Busy

Pembe mouse genelde dandik olabiliyor Logitech'in bu modeli var ama sıkıntı yaratabilir tam emin değilim. logitech Logitech Pebble M350 Kablosuz Bluetooth Mouse - Rose | Trendyol

Buda olabilir. Server Busy

Hoperlör: Logitech Z207 Bluetooth® Bilgisayar Hoparlör - Beyaz Fiyatı

Koltuk bu alınabilir: DXRacer Profesyonel PC Oyun Koltuğu - Siyah - Beyaz Fiyatı ve Özellikleri

Kulaklık: Corsair Void Elite RGB Dolby 7.1 Beyaz USB Oyuncu Kulaklık Fiyatı

Dandik olmayan pembe bir mouse.

[
Hocam çok haklısınız pembe ekipmanlara baktığımda çok fazla şey bulamadım. Dandik markalar veya modeller çıkıyor hep. Misal fotoğraftaki gibi aynı ekipmanın hem pembesi hem siyahı şeklinde pek birşey bulamadım.
Sold out diyor hocam.

Dostum söylediğiniz şeyler için büyük bir araştırma yapmalısınız. Fazla ekipman arayıp forumlarda incelemelerine bakmalısınız. Benim marka önerim Logitech Ve HyperX koltuk olarak XDrive.

Logitech kendi sitesinden mouse satmıyor, belki bulabilirsiniz. G Pro Hero Wireless Pink ismi.

Dostum söylediğiniz şeyler için büyük bir araştırma yapmalısınız. Fazla ekipman arayıp forumlarda incelemelerine bakmalısınız. Benim marka önerim Logitech Ve HyperX koltuk olarak XDrive.
Normalde Razer'ın Quartz serisini kız arkadaşım için Mercury serisini de kendim için alacaktım ama hiç bir sitede stok gözükmüyor.
Logitech kendi sitesinden mouse satmıyor, belki bulabilirsiniz. G Pro Hero Wireless Pink ismi.
Maalesef baktığım kadarıyla bulamadım. Hatta sadece pembesi değil siyahını da bulamadım.

Siyahı vardı Türkiye'de ama pembesini bilmiyorum. Amazon üzerinden alabilirsiniz.

İsterseniz Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi yerlerden kendi gözünüzlede bakabilirsiniz.

Pembe koltuk, kulaklık vs bulunabilir, bulamadıklarını da beyaz alırsın.
Kendine de siyah bir set yaparsın.
Pembe gibi özel renkler genelde Everest gibi markalarda oluyor.
Kız arkadaşının setini kırmızı düşünürsen daha çok seçenek bulabilirsin.
Sende klavye, mouse gibi ışıklandırmalarını kırmızı ayarlarsan güzel durur.

Dediğiniz gibi olmadı beyaz alıp ışıklandırmalar kullanılarak bir bütünlük sağlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…