Hocam fotoğraftaki gibi ekipmanların görsel olarak bir bütünlük yaratmasını ve kendi tarafımdaki ekipmanların hepsinin aynı renk kız arkadaşımın tarafındakilerinin de aynı ürünün pembesi belki beyazı olmasını istiyorum.
Discover gaming mice, keyboards, headsets, and more from Logitech G. Our products are designed by gamers for gamers, and used by the world's top esports professionals.
Hocam çok haklısınız pembe ekipmanlara baktığımda çok fazla şey bulamadım. Dandik markalar veya modeller çıkıyor hep. Misal fotoğraftaki gibi aynı ekipmanın hem pembesi hem siyahı şeklinde pek birşey bulamadım.
Discover gaming mice, keyboards, headsets, and more from Logitech G. Our products are designed by gamers for gamers, and used by the world's top esports professionals.
Hocam çok haklısınız pembe ekipmanlara baktığımda çok fazla şey bulamadım. Dandik markalar veya modeller çıkıyor hep. Misal fotoğraftaki gibi aynı ekipmanın hem pembesi hem siyahı şeklinde pek birşey bulamadım.
Dostum söylediğiniz şeyler için büyük bir araştırma yapmalısınız. Fazla ekipman arayıp forumlarda incelemelerine bakmalısınız. Benim marka önerim Logitech Ve HyperX koltuk olarak XDrive.
Dostum söylediğiniz şeyler için büyük bir araştırma yapmalısınız. Fazla ekipman arayıp forumlarda incelemelerine bakmalısınız. Benim marka önerim Logitech Ve HyperX koltuk olarak XDrive.
Amazon.com: Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, HERO 16K Sensor, 16,000 DPI, RGB, Ultra Lightweight, 4 to 8 Programmable Buttons, Long Battery Life, On-Board Memory, Built for esport, PC / Mac - Black: Electronics
Pembe koltuk, kulaklık vs bulunabilir, bulamadıklarını da beyaz alırsın.
Kendine de siyah bir set yaparsın.
Pembe gibi özel renkler genelde Everest gibi markalarda oluyor.
Kız arkadaşının setini kırmızı düşünürsen daha çok seçenek bulabilirsin.
Sende klavye, mouse gibi ışıklandırmalarını kırmızı ayarlarsan güzel durur.
Pembe koltuk, kulaklık vs bulunabilir, bulamadıklarını da beyaz alırsın.
Kendine de siyah bir set yaparsın.
Pembe gibi özel renkler genelde Everest gibi markalarda oluyor.
Kız arkadaşının setini kırmızı düşünürsen daha çok seçenek bulabilirsin.
Sende klavye, mouse gibi ışıklandırmalarını kırmızı ayarlarsan güzel durur.