CYBORGPC Kilopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 135 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tur Rehberi 18 Kasım 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, sınırsız bütçe ile toplananilecek en iyi sistem, sebebi ile birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teknik destek alabilceğim bir yerden toplamak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar, sınırsız bütçe ile toplananilecek en iyi sistem, sebebi ile birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teknik destek alabilceğim bir yerden toplamak istiyorum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #2 CYBORGPC dedi: Merhaba arkadaşlar, sınırsız bütçe ile toplananilecek en iyi sistem, sebebi ile birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teknik destek alabilceğim bir yerden toplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Teknik destek alamayacağın bir şey ayarlayabilirim. CPU (x2) RAM Anakart GPU (x3) (Referans tasarım da olur fakat en iyisi bu.) HDD(x2) SSD SLI Köprüsü Kaynak
CYBORGPC dedi: Merhaba arkadaşlar, sınırsız bütçe ile toplananilecek en iyi sistem, sebebi ile birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teknik destek alabilceğim bir yerden toplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Teknik destek alamayacağın bir şey ayarlayabilirim. CPU (x2) RAM Anakart GPU (x3) (Referans tasarım da olur fakat en iyisi bu.) HDD(x2) SSD SLI Köprüsü Kaynak
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #3 Fujitsu K öneririm. Değeri 1 Milyar 200 Milyon Dolar. Sebebi : Sınırsız bütçe. Dünyanın en pahalı bilgisayarları
Fujitsu K öneririm. Değeri 1 Milyar 200 Milyon Dolar. Sebebi : Sınırsız bütçe. Dünyanın en pahalı bilgisayarları
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 18 Kasım 2017 #4 Sunway Taihulight'ı öneririm. Dünya'nın en hızlı süper bilgisayarı. 125 TFLOPS işleme gücüyle GTA X'i bile kaldırır diye düşünüyorum. https://en.m.wikipedia.org/index.ph...2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9TdW53YXlfVGFpaHVMaWdodA
Sunway Taihulight'ı öneririm. Dünya'nın en hızlı süper bilgisayarı. 125 TFLOPS işleme gücüyle GTA X'i bile kaldırır diye düşünüyorum. https://en.m.wikipedia.org/index.ph...2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9TdW53YXlfVGFpaHVMaWdodA
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 18 Kasım 2017 #5 Sunway TaihuLight öneririm.
harunkbts Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #6 Dünyanın en kötü sistemi oldu. Tek güzel olan şey ekran kartı ya.
CYBORGPC Kilopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 135 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tur Rehberi 18 Kasım 2017 #7 Plyra dedi: Sunway Taihulight'ı öneririm. Dünya'nın en hızlı süper bilgisayarı. 125 TFLOPS işleme gücüyle GTA X'i bile kaldırır diye düşünüyorum. https://en.m.wikipedia.org/index.ph...2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9TdW53YXlfVGFpaHVMaWdodA Genişletmek için tıkla... Türkiye şartlarında toplanabilecek en iyisi dedim.
Plyra dedi: Sunway Taihulight'ı öneririm. Dünya'nın en hızlı süper bilgisayarı. 125 TFLOPS işleme gücüyle GTA X'i bile kaldırır diye düşünüyorum. https://en.m.wikipedia.org/index.ph...2lwZWRpYS5vcmcvd2lraS9TdW53YXlfVGFpaHVMaWdodA Genişletmek için tıkla... Türkiye şartlarında toplanabilecek en iyisi dedim.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 18 Kasım 2017 #8 Hocam kime dediyseniz bankanmış galiba
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Kasım 2017 #9 Aynı başlık, aynı konu bir çok kez açılmış. Moderatör'üm diye geçiniyorlar.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 18 Kasım 2017 #10 CYBORGPC dedi: Türkiye şartlarında toplanabilecek en iyisi dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam, Türkiye'de tüm bankaları soyup parasıyla bir ekip kurun, istihbarat üyelerinden oluşsun. Ondan sonra Taihu'yu çalın. Sistemi toplamaya uğraşmazsınız, hazır gelir. Gayet mümkün.
CYBORGPC dedi: Türkiye şartlarında toplanabilecek en iyisi dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam, Türkiye'de tüm bankaları soyup parasıyla bir ekip kurun, istihbarat üyelerinden oluşsun. Ondan sonra Taihu'yu çalın. Sistemi toplamaya uğraşmazsınız, hazır gelir. Gayet mümkün.