Merhaba arkadaşlar. Öncelikle acil klavye ihtiyacım var ve etrafta hiç istediğim gibi klavye bulamadım.
Bütçem sınırsız 50k bile verebilirim o raddeye geldim. %60 cart curt klavyeler değil istediğim sadece TKL klavye yani numpadleri olmayacak diğer her şey olacak. Printscreen tuşu bile önem arz ediyor. Ayrıca klavyenin mekanik olması şart ve son olarak Türkçe olması lazım. Piyasada İngilizce klavye görmekten bıktım.
Aklıma bir tek Razer Blackwidow V3 TKL geliyor.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle acil klavye ihtiyacım var ve etrafta hiç istediğim gibi klavye bulamadım.
Bütçem sınırsız 50k bile verebilirim o raddeye geldim. %60 cart curt klavyeler değil istediğim sadece TKL klavye yani numpadleri olmayacak diğer her şey olacak. Printscreen tuşu bile önem arz ediyor. Ayrıca klavyenin mekanik olması şart ve son olarak Türkçe olması lazım. Piyasada İngilizce klavye görmekten bıktım.
Bunun nedeni ne? Ne ara bu kadar popüler oldu bu klavyeler kafayı yiyeceğim. Herkes oyuncu mu oldu abicim normal günlük klavyelerden istiyorum ben, mekanik yazı yazacağım ya. Ayrıca klavyenin cartını curtunu çıkarıp fiyat arttırmakta neymiş anlamıyorum. Yazık ne durumlara geldik. Keycap almak basit fakat takılmıyor. Apex pro için klavyelere keycap önerebilir misin?Dediğin tarzda bir klavye yok çünkü. İngilizce klavye olsun istemiyorsan Türkçe Keycap alıp kullanabilirsin en basitinden.
Evet bunu almıştım fakat ne yazık ki yeşil switchin deli gibi ses çıkardığını alınca anladım. Kırmızı switch veya sessiz bir switch lazım bana. Şuanda kullandığım kırmızı fakat ne yazık ki bozuldu keydragon modelli ve bilin bakalım ne olmuş? Klavye satılmıyor artık Türkiye de.Aklıma bir tek Razer Blackwidow V3 TKL geliyor.
Razer RZ03-03491000-R3L1 BlackWidow V3 TKL Gre - PttAVM
Razer RZ03-03491000-R3L1 BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Bunun nedeni ne? Ne ara bu kadar popüler oldu bu klavyeler kafayı yiyeceğim. Herkes oyuncu mu oldu abicim normal günlük klavyelerden istiyorum ben, mekanik yazı yazacağım ya. Ayrıca klavyenin cartını curtunu çıkarıp fiyat arttırmakta neymiş anlamıyorum. Yazık ne durumlara geldik. Keycap almak basit fakat takılmıyor. Apex Pro için klavyelere keycap önerebilir misin?
Tamam da TKL klavyeler dünyada yok değil ülkemizde yok. Yoksa Razerin V4 tkl si mi dersin apexin yeni çıkan gen3 ümü dersin. Bu da Türk halkının o "zevkine" kaldık demektir. Klavyelerin fiyatları da cabası. Tuşlar eksildikçe fiyatlar artıyor. Apex pro veya logitech in tkl klavyesi hariç piyasada güzel klavye kalmadı. Hayır arkadaşım oyuncak falan kalmaz bu klavyeler muazzam derecede iyiler fakat Türkçe değiller. Neden Türkiye'de satılıyorlar o zaman? Bu çok saçma değil mi? Ben neden alışkanlığımı bozmak zorundayım anlamıyorum. Dediğiniz şey fiyat bakımından umrumda değil ek numpad alır kullanırım vs. ama bu alışkanlığımı bozmak demek ve bu benim için çok kötü. Keşke zamanında 1 tane daha alsaymışım.Klavyenin cartını curtunu çıkarmak değil insanların isteği. Herkes Numpad kullanmıyor veya TKL formatı büyük gelen insanlar da var. Ayrıca pahalı olan bu klavyeler Custom özel harzırlanmış en ufak parçasına kadar kaliteli Apex Pro falan yanında oyuncak kalır bu seviye klavyelere karşı.
Tamam da TKL klavyeler dünyada yok değil ülkemizde yok. Yoksa Razer'in V4 TKL'si mi dersin Apex'in yeni çıkan gen3'ümü dersin. Bu da Türk halkının o "zevkine" kaldık demektir. Klavyelerin fiyatları da cabası. Tuşlar eksildikçe fiyatlar artıyor. Apex Pro veya Logitech'in TKL klavyesi hariç piyasada güzel klavye kalmadı. Hayır arkadaşım oyuncak falan kalmaz bu klavyeler muazzam derecede iyiler fakat Türkçe değiller. Neden Türkiye'de satılıyorlar o zaman? Bu çok saçma değil mi? Ben neden alışkanlığımı bozmak zorundayım anlamıyorum. Dediğiniz şey fiyat bakımından umurumda değil ek numpad alır kullanırım vs. ama bu alışkanlığımı bozmak demek ve bu benim için çok kötü. Keşke zamanında 1 tane daha alsaymışım.
Tamam da TKL klavyeler dünyada yok değil ülkemizde yok. Yoksa Razer'in V4 TKL'si mi dersin Apex'in yeni çıkan gen3'ümü dersin. Bu da Türk halkının o "zevkine" kaldık demektir. Klavyelerin fiyatları da cabası. Tuşlar eksildikçe fiyatlar artıyor. Apex Pro veya Logitech'in TKL klavyesi hariç piyasada güzel klavye kalmadı. Hayır arkadaşım oyuncak falan kalmaz bu klavyeler muazzam derecede iyiler fakat Türkçe değiller. Neden Türkiye'de satılıyorlar o zaman? Bu çok saçma değil mi? Ben neden alışkanlığımı bozmak zorundayım anlamıyorum. Dediğiniz şey fiyat bakımından umurumda değil ek numpad alır kullanırım vs. ama bu alışkanlığımı bozmak demek ve bu benim için çok kötü. Keşke zamanında 1 tane daha alsaymışım.