My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #121 uwu emrw kun dedi: Konudaki önceki mesajlara bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Modlar tarafından kaldırılmış mesaj.
uwu emrw kun dedi: Konudaki önceki mesajlara bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Modlar tarafından kaldırılmış mesaj.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #122 Aile hesabı derken? Tam anlamadım be kontrol edeceğim derken daha açıklayıcı olun lütfen.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #123 Silinen üye dedi: Aile hesabı derken? Tam anlamadım be kontrol edeceğim derken daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Yani ortak hesap mantığı diyorum hocam. Bir microsoft hesabına birden fazla xbox hesabı bağlıyor.
Silinen üye dedi: Aile hesabı derken? Tam anlamadım be kontrol edeceğim derken daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Yani ortak hesap mantığı diyorum hocam. Bir microsoft hesabına birden fazla xbox hesabı bağlıyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 22 Haziran 2021 #124 Ortak hesap olmasının kötü yanları nedir?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #125 382019 dedi: Ortak hesap olmasının kötü yanları nedir? Genişletmek için tıkla... Başka cihazların bilgisini görebiliyorsunuz, konumu açtılarsa konumlarını görebiliyorsunuz. Konum açarsanız sizinde konumunuz görülebilir. Tabii konum açmayacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.
382019 dedi: Ortak hesap olmasının kötü yanları nedir? Genişletmek için tıkla... Başka cihazların bilgisini görebiliyorsunuz, konumu açtılarsa konumlarını görebiliyorsunuz. Konum açarsanız sizinde konumunuz görülebilir. Tabii konum açmayacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #126 Almayı düşünüyorum güvenilir mi?
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #127 uwu emrw kun dedi: Başka cihazların bilgisini görebiliyorsunuz, konumu açtılarsa konumlarını görebiliyorsunuz. Konum açarsanız sizinde konumunuz görülebilir. Tabii konum açmayacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kulağa o kadar kötü gelmiyor konumumları açmazsam 10 TL'ye sınırsız Game Pass oynarım ayrıca konumu görse napıcak ki bizi soyucak değil ya.
uwu emrw kun dedi: Başka cihazların bilgisini görebiliyorsunuz, konumu açtılarsa konumlarını görebiliyorsunuz. Konum açarsanız sizinde konumunuz görülebilir. Tabii konum açmayacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kulağa o kadar kötü gelmiyor konumumları açmazsam 10 TL'ye sınırsız Game Pass oynarım ayrıca konumu görse napıcak ki bizi soyucak değil ya.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #128 Silinen üye dedi: Kulağa o kadar kötü gelmiyor konumumları açmazsam 10 TL'ye sınırsız Game Pass oynarım ayrıca konumu görse napıcak ki bizi soyucak değil ya. Genişletmek için tıkla... Doğrudur açmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam tabii microsoft bunu farkedip hesabınızı kapatır mı orasını bilemem.
Silinen üye dedi: Kulağa o kadar kötü gelmiyor konumumları açmazsam 10 TL'ye sınırsız Game Pass oynarım ayrıca konumu görse napıcak ki bizi soyucak değil ya. Genişletmek için tıkla... Doğrudur açmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam tabii microsoft bunu farkedip hesabınızı kapatır mı orasını bilemem.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #129 uwu emrw kun dedi: Doğrudur açmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam tabii Microsoft bunu fark edip hesabınızı kapatır mı orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... En azından 4 ay falan oynasam yeter yani 2 aya bile razıyım 10 TL kar etmiş olurum en az 2 oynasam.
uwu emrw kun dedi: Doğrudur açmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam tabii Microsoft bunu fark edip hesabınızı kapatır mı orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... En azından 4 ay falan oynasam yeter yani 2 aya bile razıyım 10 TL kar etmiş olurum en az 2 oynasam.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 22 Haziran 2021 #130 Ben şöyle düşünüyorum verdiğim 10 TL 3 ay bile olsa her türlü kârdayım.