mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.545 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 Çok iddialı bir şey bu, ciddi ciddi sınırsız olarak Game Pass kullanabileceğiz yani? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 19 Haziran 2021 #12 Oyunlar Online oynanmıyor değil mi?
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #13 tasarimci dedi: Oyunlar Online oynanmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben şimdiye kadar Forza Horizon 4 Ultimate Edition ve Sea of Thieves oynadım. FH4 kütüphanede kalıcı idi ama ikisi de Online oynayabildim, çevrimdışı hesap değil yani. mertpivvo dedi: Çok iddialı bir şey bu, ciddi ciddi sınırsız olarak Game Pass kullanabileceğiz yani? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
tasarimci dedi: Oyunlar Online oynanmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben şimdiye kadar Forza Horizon 4 Ultimate Edition ve Sea of Thieves oynadım. FH4 kütüphanede kalıcı idi ama ikisi de Online oynayabildim, çevrimdışı hesap değil yani. mertpivvo dedi: Çok iddialı bir şey bu, ciddi ciddi sınırsız olarak Game Pass kullanabileceğiz yani? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 19 Haziran 2021 #14 LastRienn dedi: Ben şimdiye kadar Forza Horizon 4 Ultimate Edition ve Sea of Thieves oynadım FH4 kütüphane de kalıcı idi ama ikisi de Online idi Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum .
LastRienn dedi: Ben şimdiye kadar Forza Horizon 4 Ultimate Edition ve Sea of Thieves oynadım FH4 kütüphane de kalıcı idi ama ikisi de Online idi Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum .
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 19 Haziran 2021 #15 Ortak hesap olarak mı kullanıyoruz yoksa hesap mı satıyorsunuz?
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #16 Yanlış bilgi KuoNN dedi: Ortak hesap olarak mı kullanıyoruz yoksa hesap mı satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı sayısı 1 olarak gösteriyor. tasarimci dedi: Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam yalan atmıyorum, oynayan arkadaşlarım var. Hesap bilgilerini ve oynayabildiğine dair kanıtlar sunabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
KuoNN dedi: Ortak hesap olarak mı kullanıyoruz yoksa hesap mı satıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı sayısı 1 olarak gösteriyor. tasarimci dedi: Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam yalan atmıyorum, oynayan arkadaşlarım var. Hesap bilgilerini ve oynayabildiğine dair kanıtlar sunabilirim.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 19 Haziran 2021 #17 LastRienn dedi: Kullanıcı sayısı 1 olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ortak hesap yani?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #18 tasarimci dedi: Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanılıyor. FH4'te kendim biliyorum. Bir arkadaştan 5 TL'ye aldım. Online giriliyor. Aynı şekilde arkadaşlarımla AOE 2 DE oynadık. 0 problem. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
tasarimci dedi: Hesaba birçok kişi girince kullanılacağını sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanılıyor. FH4'te kendim biliyorum. Bir arkadaştan 5 TL'ye aldım. Online giriliyor. Aynı şekilde arkadaşlarımla AOE 2 DE oynadık. 0 problem.
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #19 KuoNN dedi: Ortak hesap yani? Genişletmek için tıkla... 1 kişi gösterdiğine göre hayır.
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #20 Schentienel dedi: Hayır hocam kullanılıyor. FH4'de kendim biliyorum bir arkadaştan 5 TL'ye aldım. Online giriliyor. Aynı şekilde arkadaşlarımla AOE 2 DE oynadık. 0 problem. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşım olaya açıklayıcı bir çözüm bağlamış. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Schentienel dedi: Hayır hocam kullanılıyor. FH4'de kendim biliyorum bir arkadaştan 5 TL'ye aldım. Online giriliyor. Aynı şekilde arkadaşlarımla AOE 2 DE oynadık. 0 problem. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşım olaya açıklayıcı bir çözüm bağlamış.