Ben babama türk telekom yaptırmıştım birkaç ay önce 500 tl ye tüm sosyal medyalar sınırsız 30 gb veriyorlar sadece reklamlarda internet gidiyor benim izlemlerime göre sil süpür ile birlikte 100 gb internete denk geliyor eğer film vs. izlemeyi düşünmüyorsan türk telekom selfy paketlerine bakabilirsin
Ben babama türk telekom yaptırmıştım birkaç ay önce 500 tl ye tüm sosyal medyalar sınırsız 30 gb veriyorlar sadece reklamlarda internet gidiyor benim izlemlerime göre sil süpür ile birlikte 100 gb internete denk geliyor eğer film vs. izlemeyi düşünmüyorsan türk telekom selfy paketlerine bakabilirsin
Ben babama Türk Telekom yaptırmıştım birkaç ay önce 500 TL'ye tüm sosyal medyalar sınırsız 30 GB veriyorlar sadece reklamlarda internet gidiyor benim izlemlerime göre sil süpür ile birlikte 100 GB internete denk geliyor eğer film vs. izlemeyi düşünmüyorsan Türk Telekom selfy paketlerine bakabilirsin.
Hocam Türk Telekom'un uygulamasinda gordum sinirsiz internet ek paketi 240₺ idi aylik olarak ama fatura doneminde bir kere kullanilabilir diyordu fatura donemi derken o 1 ayimi yoksa tahhaüt sonuna kadarmi 1 kere anlamadim.