Sınırsız İnternet Paketi

Seccad Karaköz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Komşumuzla ortak Wi-Fi kullanıyorduk %200 zam yaptıkları için ortaklıktan çıktık. 10 TL ödüyorduk 30 TL yaptılar. Zaten telefonuma da 20 TL' lik internet paketi yapıyorum. Cep telefonumdan maksimum 30 TL' ye kadar bir sınırsız, tahhütsüz bir internet paketi arıyorum.

m.turkcell.com.tr: SINIRSIZ 1GB - TURKCELL paketi nasıl kullanan arkadaşlar varsa AKK' yi aştıktan sonra hız nasıl.
Not: Daha önce Pttcell 14 lük tarife kullanıyordum. Fakat 14 TL yazmasına rağmen her ay 17 yada 18 TL alıyordu , AKK' yi aştıktan sonra hızı 96 Kb/s olacak yazıyordu fakat 3 Kb/s' yi zor görüyordu, defalarca müşteri hizmetlerini aradım kavga ettim her seferinde biz halledeceğiz dediler fakat hiç halletmediler. Onun için soruyorum 96 KB/s' ye yazdımı gerçekten 96 KB/s hızında internete girmek istiyorum. Bu şekilde müşteri hizmetleriyle sorun yaşamak istemiyorum.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı