Sınırsız internet YouTube Vanced'da geçerli mi?

Orijinal YouTube'da geçerli olan şey vanced üzerinden de geçerli oluyor.

Aynı paket bana da çıktı denedim vanced da çalışmıyordu ama normal YouTube'da çalıştı. Siz deneyip olduğunu gördüyseniz bilemem.

Daha önceki tecrübe ettim geçerli değil... Normal internetinden götürüyor vanced

Daha önceki tecrübe ettim geçerli değil... Normal internetinden götürüyor vanced.

Benim tarifeme sınırsız video paketi dahil ve benden YouTube Vanced ve YouTube Music Vanced yemiyor. Ek paket olarak alırsan yiyor olabilir onu bilemiyorum.

Benim tarifeme sınırsız video paketi dahil ve benden YouTube vanced ve YouTube Music vanced yemiyor. Ek paket olarak alırsan yiyor olabilir onu bilemiyorum.

Yok çarktan gelen sınırsız izlemeyi diyorum. Benim ayarlarda sıkıntı var herhalde.

Çalışıyor hocam. 4k60 HDR bile açabilirsiniz. Kendim uzunca zamandır Vanced ve Gamer Pass kullanıyorum. Vanced'da videoları YouTube'dan çekiyor zaten. Hatta Vanced YouTube'un modlanmış halidir. Çoğu kişi yanlış biliyor bu bilgiyi. Vanced'da rahatça kullanabiliyorsunuz. Kullanamazsınız diyenlere hiç inanmayın.

Hatta isterseniz ekran görüntüsü atıyorum. Tarifem Uyumlu Genç 15 ve Gamer Pass ile kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-23-14-14-04-161_com.miui.securitycenter.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 189
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…