OmarPS33 Hectopat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #11 Silinen üye dedi: Kotayı öyle bir aş ki 100 TL yi geçecek bir fatura gelsin. Baban o faturayı ödeyince senin söylemene gerek kalmadan sınırsıza geçecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi.
Silinen üye dedi: Kotayı öyle bir aş ki 100 TL yi geçecek bir fatura gelsin. Baban o faturayı ödeyince senin söylemene gerek kalmadan sınırsıza geçecektir zaten. Genişletmek için tıkla... Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi.
TELEMAK Kilopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 246 10 Eylül 2015 #12 OmarPS33 dedi: Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi. Genişletmek için tıkla... Hahaha biz ilk superonline'a geçtiğim zaman (2-3 sene önceydi) kotalı yapmıştık. İlk aydan sadece video izleyerek 200-250 TL fatura getirdim direk sınırsıza geçmişlerdi
OmarPS33 dedi: Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi. Genişletmek için tıkla... Hahaha biz ilk superonline'a geçtiğim zaman (2-3 sene önceydi) kotalı yapmıştık. İlk aydan sadece video izleyerek 200-250 TL fatura getirdim direk sınırsıza geçmişlerdi
Kirito Abiniz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #13 OmarPS33 dedi: Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi. Genişletmek için tıkla... Valla o zaman üfürükçü hocalara götür babanı
OmarPS33 dedi: Bi ara sırf sınırsıza geçmesi için 66 TL fatura getirdim bu seferde modemi söktü işe götürdü 1 ay boşyere fatura ödedik yinede vazgecçmedi. Genişletmek için tıkla... Valla o zaman üfürükçü hocalara götür babanı
OmarPS33 Hectopat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #14 Silinen üye dedi: Valla o zaman üfürükçü hocalara götür babanı Genişletmek için tıkla... Valla bende ne yapacağımi bilmediğim için buraya yazdım.
Silinen üye dedi: Valla o zaman üfürükçü hocalara götür babanı Genişletmek için tıkla... Valla bende ne yapacağımi bilmediğim için buraya yazdım.