ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #1 Yaylalık bölgedeyim arkadaşlar. ADSL (telefon)kablosu 500 mt ötede bitiyor ve internet sadece 10GB alıyorum mobil verimden. Vardı mıdır 3 aylık sınırsız ve kablosuz internet veya en azından aylık 50 GB kotalı?
Yaylalık bölgedeyim arkadaşlar. ADSL (telefon)kablosu 500 mt ötede bitiyor ve internet sadece 10GB alıyorum mobil verimden. Vardı mıdır 3 aylık sınırsız ve kablosuz internet veya en azından aylık 50 GB kotalı?
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 18 Mayıs 2020 #2 Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 18 Mayıs 2020 #3 Turckcell Superbox alabilirsin.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #4 actanonverba dedi: Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Eki Görüntüle 566765 Genişletmek için tıkla... SüperBox u biliyorum ama bana 3 aylık lâzım bi 12 ay tahattüt istiyor
actanonverba dedi: Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Eki Görüntüle 566765 Genişletmek için tıkla... SüperBox u biliyorum ama bana 3 aylık lâzım bi 12 ay tahattüt istiyor
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 18 Mayıs 2020 #5 o zaman Türknet, Millenicom veya Netspeed bağlayabilirsin.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #6 Silinen üye dedi: o zaman Türknet, Millenicom veya Netspeed bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama telefon kablosu 500 mt ötede bitiyor eve kadar yetişmiyor
Silinen üye dedi: o zaman Türknet, Millenicom veya Netspeed bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama telefon kablosu 500 mt ötede bitiyor eve kadar yetişmiyor
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 18 Mayıs 2020 #7 actanonverba dedi: Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Eki Görüntüle 566765 Genişletmek için tıkla... 20Mpbs'ye kadar 299tl vermek sınırsız paket olsada değmez birde altta Hat ücreti ek olarak yansır deniyor bence uzak durun
actanonverba dedi: Mevcut konumunuzda LTE bandı sinyali çekiyorsa sanırım tek alternatifiniz yüksek fiyatlı Superbox. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Eki Görüntüle 566765 Genişletmek için tıkla... 20Mpbs'ye kadar 299tl vermek sınırsız paket olsada değmez birde altta Hat ücreti ek olarak yansır deniyor bence uzak durun
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 18 Mayıs 2020 #8 @Chefchaouen Bence de öyle ancak kablosuz başka sınırsız alternatifi yok diye biliyorum. Yoksa tabi ki asla alınmaz.
@Chefchaouen Bence de öyle ancak kablosuz başka sınırsız alternatifi yok diye biliyorum. Yoksa tabi ki asla alınmaz.
Chefchaouen Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 18 Mayıs 2020 #9 actanonverba dedi: @Chefchaouen Bence de öyle ancak kablosuz başka sınırsız alternatifi yok diye biliyorum. Yoksa tabi ki asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başka opertörlere altyapı teklifinde bulunabilirsin
actanonverba dedi: @Chefchaouen Bence de öyle ancak kablosuz başka sınırsız alternatifi yok diye biliyorum. Yoksa tabi ki asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Başka opertörlere altyapı teklifinde bulunabilirsin