erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 14:57 #1 Esenlikler, TT sınırsız sosyal medya paketim var ve PC'de kullanmak istiyorum. TTL değiştirme falan vardı halen çalışıyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Esenlikler, TT sınırsız sosyal medya paketim var ve PC'de kullanmak istiyorum. TTL değiştirme falan vardı halen çalışıyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.732 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:07 #2 Evet TTL değiştirme ile çalışır. Sadece varsayılan DNS ile kullanmaya dikkat et.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 15:41 #3 Bal Porsuğu dedi: Evet TTL değiştirme ile çalışır. Sadece varsayılan DNS ile kullanmaya dikkat et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani DNS ayarlarını hiç dokunmayayım mı? Örnek 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. ayrıca TTL nasıl değiştirebilirim hocam Windows için anlatabilir misiniz? Hocam @Bal Porsuğu? Son düzenleme: Salı 16:32
Bal Porsuğu dedi: Evet TTL değiştirme ile çalışır. Sadece varsayılan DNS ile kullanmaya dikkat et. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani DNS ayarlarını hiç dokunmayayım mı? Örnek 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. ayrıca TTL nasıl değiştirebilirim hocam Windows için anlatabilir misiniz? Hocam @Bal Porsuğu?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.732 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:10 #4 erdem3777 dedi: Nasıl yani DNS ayarlarını hiç dokunmayayım mı? Örnek 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. ayrıca TTL nasıl değiştirebilirim hocam Windows için anlatabilir misiniz? Hocam @Bal Porsuğu? Genişletmek için tıkla... Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır.
erdem3777 dedi: Nasıl yani DNS ayarlarını hiç dokunmayayım mı? Örnek 8.8.8.8 ve 8.8.4.4. ayrıca TTL nasıl değiştirebilirim hocam Windows için anlatabilir misiniz? Hocam @Bal Porsuğu? Genişletmek için tıkla... Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 21:25 #5 Bal Porsuğu dedi: Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Bal Porsuğu dedi: Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 erdem3777 dedi: Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Pardon hocam şimdi baktım da internetimden yemiş ( @Bal Porsuğu Son düzenleme: Çarşamba 21:28
Bal Porsuğu dedi: Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Bal Porsuğu dedi: Evet otomatik DNS kullan. TTL için yönetici olarak powershell/terminal aç. Kod:Panoya kopyala netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 netsh int ipv6 set glob defaultcurhoplimit=65 Komutlarını gir. Sonra terminale ping 127.0.0.1 yaz çıkan sonuçta TTL 65 görüyorsan tamamdır. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 erdem3777 dedi: Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Pardon hocam şimdi baktım da internetimden yemiş ( @Bal Porsuğu
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.732 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:48 #6 erdem3777 dedi: Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 Pardon hocam şimdi baktım da internetimden yemiş ( @Bal Porsuğu Genişletmek için tıkla... TTL 65 olarak gördün mü ping 127.0.0.1 yazdığında?
erdem3777 dedi: Tamamdır hocam eve geçinde deniyeceğim, teşekkürler. Şimdi deneyebildim hocam oldu. Çok teşekkürler <3 Pardon hocam şimdi baktım da internetimden yemiş ( @Bal Porsuğu Genişletmek için tıkla... TTL 65 olarak gördün mü ping 127.0.0.1 yazdığında?
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Perşembe 14:52 #7 Bal Porsuğu dedi: TTL 65 olarak gördün mü ping 127.0.0.1 yazdığında? Genişletmek için tıkla... Evet, gördüm.
Bal Porsuğu dedi: TTL 65 olarak gördün mü ping 127.0.0.1 yazdığında? Genişletmek için tıkla... Evet, gördüm.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.831 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi Perşembe 16:22 #8 erdem3777 dedi: Evet, gördüm. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı USB Tethering ile kurup tekrar dene.
erdem3777 dedi: Evet, gördüm. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı USB Tethering ile kurup tekrar dene.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.732 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:34 #9 erdem3777 dedi: Evet, gördüm. Genişletmek için tıkla... IPv6'yı iptal edip dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdem3777 dedi: Evet, gördüm. Genişletmek için tıkla... IPv6'yı iptal edip dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cuma 11:28 #10 bilinçli pars dedi: Bağlantıyı USB Tethering ile kurup tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum hocam. Bal Porsuğu dedi: IPv6'yı iptal edip dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
bilinçli pars dedi: Bağlantıyı USB Tethering ile kurup tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum hocam. Bal Porsuğu dedi: IPv6'yı iptal edip dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.