Çözüldü Sinkov ilacı sineklere zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OnBirHarfli

Centipat
Daha fazla  
Sinkov sıktım sineğin üstüne 6-7 sn, ses seda yok sinekten. Ölmüş müdür yoksa kaçmış mıdır? (kapı ve pencere açıktı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla karalamak istemem ama bu marka sinek ilaçları pek bir dandik oluyor. Daha iki gün önce sinkov ile ufacık sivri sineğin üzerine 2-3 saniye boyunca sıktım. Sinek 5 saniye yerde kaldı sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dakikalarca odada dolanmaya devam etti. Raid'in gözünü seveyim.

Sinkov DEET ana maddesine sahiptir bu madde sineklerin reseptörlerine bağlanır ve iğrenmelerine neden olur o yüzden ölmemiş olabilir bende biraz araştırdım ama öldürüp öldürmeyeceği yazmıyor.

Sinkov DEET ana maddesine sahiptir bu madde sineklerin reseptörlerine bağlanır ve iğrenmelerine neden olur o yüzden ölmemiş olabilir bende biraz araştırdım ama öldürüp öldürmeyeceği yazmıyor.
Zaten köpük gibi bir yapısı var. Bunun kullanım tarzı evin köşelerine ve yuva olduğu düşünülen yerlere sıkıp sineklerin kaçması için kapıyı açık tutmak gibi bir şey de olabilir yazdığınızdan anladığım kadarıyla. Normal sinek ilaçlarına kıyasla daha değişik yapısı var anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…