"Sinnerclown" çeviri güvenilir mi?

Forever61

Hectopat
TWD Telltale Defentive Edition alacağım ama bu ücretsiz yama güvelinr mi?

kesinlikle güvenilir değiller. train sim world yamalarını satın aldım, para ödedim. yamaları çalışmıyor, soruyorum dönüş yapmıyorlar. ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

kesinlikle güvenilir değiller. train sim world yamalarını satın aldım, para ödedim. yamaları çalışmıyor, soruyorum dönüş yapmıyorlar. ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.
Konuda Epic surumlu yazıyor sizde Steam sürüme kurmaya çalışmışsınız konuda yaziyor okusaydınız.

Son düzenleme:
Konuda Epic surumlu yazıyor sizde Steam sürüme kurmaya çalışmışsınız konuda yaziyor okusaydınız.
hadi benim ki hata, size 30 eylülde sormuşum, illa forum forum gezmem mi gerekli cevap alabilmek için? en azından insanlar hizmetinizden sonraki süreçte "konuda yazıyor okusaydınız" kelimesini bilip alsınlar sizden çevirilerini. bu bana yeter.

30 Eylül'de yazmışsın durmuşsun 4 Kasım 2023 de çalışmıyor diye rapor atmışsın sabah 08:29 iki saat sonra bütün platformlarda karalama politikası gütmüşsun.Neyse bizi bilen biliyor.

30 Eylül'de yazmışsın durmuşsun 4 Kasım 2023 de çalışmıyor diye rapor atmışsın sabah 08:29 iki saat sonra bütün platformlarda karalama politikası gütmüşsun.Neyse bizi bilen biliyor.
dostum dönüş yapmamışsın sonuçta, hatta gelmiş itiraf da ediyorsun bunu. sen bu dönüşü yapmayıp forumlarda "güvenliyiz" diye reklam yaparsan ben de "hayır güvenli değiller" derim. sen yazdıklarımın yalan olmadığını doğruladın. sizi bilen bu dürüstlüğünüzü de bilsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…