B BeratYagcii Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar sinnerclown'dan yama indirmeyi düşünüyorum TWD Definitive series için de 460 MB bir yama için fazla değil mi pek güvenemedim sizce indireyim mi sorun çıkar mı?
Arkadaşlar sinnerclown'dan yama indirmeyi düşünüyorum TWD Definitive series için de 460 MB bir yama için fazla değil mi pek güvenemedim sizce indireyim mi sorun çıkar mı?
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 28 Ekim 2022 #2 Tek bir oyun için olsa evet derdim de Definitive Edition’un içinde yanlış bilmiyorsam tüm seri yok mu?
Tek bir oyun için olsa evet derdim de Definitive Edition’un içinde yanlış bilmiyorsam tüm seri yok mu?
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 Leca dedi: Tek bir oyun için olsa evet derdim de Definitive Edition’un içinde yanlış bilmiyorsam tüm seri yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet tüm seri var. @sinnerclown
Leca dedi: Tek bir oyun için olsa evet derdim de Definitive Edition’un içinde yanlış bilmiyorsam tüm seri yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet tüm seri var. @sinnerclown
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 28 Ekim 2022 #4 Quikied dedi: Evet tüm seri var. @sinnerclown Genişletmek için tıkla... Evet tüm seri var.