jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #11 Mercaen dedi: Benim test pozitif çıktı ilaç verip gittiler ben kullanmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, aşı oldunuz mu hocam?
Mercaen dedi: Benim test pozitif çıktı ilaç verip gittiler ben kullanmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, aşı oldunuz mu hocam?
Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #12 Evet 2 Sinovac ancak bende direnç düşüklüğü oldu biraz öksürük oldu başka bir şey yok çok şükür.
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 26 Ekim 2021 #13 Mercaen dedi: Evet 2 Sinovac ancak bende direnç düşüklüğü oldu biraz öksürük oldu başka bir şey yok çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasılsınız iyi misiniz ?
Mercaen dedi: Evet 2 Sinovac ancak bende direnç düşüklüğü oldu biraz öksürük oldu başka bir şey yok çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasılsınız iyi misiniz ?
Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #14 Evet çok şükür iyiyim.
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 26 Ekim 2021 #15 Mercaen dedi: Evet çok şükür iyiyim. Genişletmek için tıkla... İyi olmanıza sevindim. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin, kendim covit geçirmedim ama çevremden aldığım duyumlar su içmenin iyi geldiği yönde. Kafanızı yormayın, moralinizi yüksek tutun. Allah tez zamanda acil hayırlı şifalar versin. Geçmiş olsun.
Mercaen dedi: Evet çok şükür iyiyim. Genişletmek için tıkla... İyi olmanıza sevindim. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin, kendim covit geçirmedim ama çevremden aldığım duyumlar su içmenin iyi geldiği yönde. Kafanızı yormayın, moralinizi yüksek tutun. Allah tez zamanda acil hayırlı şifalar versin. Geçmiş olsun.