Sinüzit deyip geçmeyin!

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sağlık hakkında bir şey belirtmek istiyorum. Yaklaşık olarak 6 yıldır sinüzit rahatsızlığım var. 2 defa doktora gittim ama net bir sonuç alamadım. İnternet üzerinden detaylı araştırmalar yaptım. Sinüzit rahatsızlığı tedavi edilmezse, göz kaybı ve tümör oluşumuna sebep oluyormuş. Yarın doktora gideceğim ve detaylı bir röntgen çektireceğim. Eğer uzun süre ve aralıksız şekilde burun tıkanıklığı yaşıyorsanız, sürekli baş ağrısı yaşıyorsanız, mutlaka iyi bir doktora başvurun. Sakın benim gibi aptallık yapmayın.

Geçmiş olsun kardeşim. Bende yeni oldum kafa ağrısı kafa yaptı bende

Doğuştan sinüzitim var. Geniz Etini aldırdım tıkanıklarım %99,9 azaldı (sadece Alerjik sorunlarım var.)

Geniz etini nasıl aldılar? Ağız içi ameliyat ile mi? Ne tür tıkanıklığın vardı? Sümük tıkanıklığı mı?

Geniz etini nasıl aldılar? Ağız içi ameliyat ile mi? Ne tür tıkanıklığın vardı? Sümük tıkanıklığı mı?

Yok, burun içi şişip tıkanıklık ve akıntı yapıyordu. Hatta bazen genizimden kan akıyordu. (Kokusu geliyordu sadece) Ağız içinden aldılar doğru.

Düşündürttün şimdi küçükken doktorlara gitmiştim baya küçüktüm sadece gittiğimi hatırlıyorum, şuan pek bi sıkıntı çekmiyorum sadece soğuk havada bazen akıntı ve çok nadir soğuktayken ağrıyor ama nadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…