Küçüklüğümden beri vardı ama 2 yıl önceye kadar çok nadir oluyordu ve kısa bir süre içinde geçiyordu. Ondan hayatımı çok etkilemiyordu ama son 2 yıldır bunu gerçekten 0 abartı 0 şaka söylüyorum burnumun akmadığı ve başımın ağrımadığı çok az gün hatırlıyorum ve her şeye dikkat etmeme rağmen duştan sonra hemen güzelce saçımı kurutuyorum, kışın şapkasız gezmiyorum vs. ve artık cidden hayatım full böyle geçecekse ölmek istiyorum. O raddeye geldim. Peşimi bırakmıyor. Yaşamımı aşırı kötü etkiliyor. Olmadığı zamanlarda oluyor ama bu zaman genellikle maksimum 1 ay hadi olsa olsa 2 ay oluyor. Sonra yine başlıyor sadece yazın ilk birkaç ayı geçiyor sonra kışa yaklaşırken tekrar başlamaya başlıyor ve bütün kışı öyle geçiriyorum. Son 2 yıldır bu döngüdeyim bunu nasıl çözebilirim?
Hastaneye gidip doktora görünün hocam, sağlık ocağına gitseniz zaten yüksek ihtimal 2-3 ilaç yazıp gönderirler. Sizin durumunuzda zaten direkt doktora gidip görüşülmeli.
Sağlık ocakları detaylı ilgilenmez hocam bununla ilgili devlet hastanesinden alanında iyi prof. Dr veya doçent bir doktordan randevu al. Detaylı testler isteyecektir o sizi sonuçlara göre yönlendirir zaten.
Hastaneye gidip doktora görünün hocam, sağlık ocağına gitseniz zaten yüksek ihtimal 2-3 ilaç yazıp gönderirler. Sizin durumunuzda zaten direkt doktora gidip görüşülmeli.
MHRS uygulamasına gir orada hangi şehrini ve en yakın devlet hastanesini bu konuyla kim ilgileniyorsa branşı yaz randevu boşluguna göre doktorların rütbesine göre isim isim çıkar oradan prof doktor Ahmet şimşek örnek ona göre alırsın.
MHRS uygulamasına gir orada hangi şehrini ve en yakın devlet hastanesini bu konuyla kim ilgileniyorsa branşı yaz randevu boşluguna göre doktorların rütbesine göre isim isim çıkar oradan prof doktor Ahmet şimşek örnek ona göre alırsın.