Benim de çocukken vardı, geceleri ağlayarak uyanıyordum başımın sol tarafı ve sol kulağım öyle bir ağrıyordu ki yerimde değil durmak uykumdan gece uyanıyordum. Evdeki herkes benimle beraber uyanıyordu gece gece hastanelere git gel anlatamam o rezilliği. Neye dikkat ederseniz edin maalesef dikkat ederek geçecek bir şey değil. Tabii ben bu arada yıl 2005 falan bahsediyorum bayağı oluyor 20 yıl aşağı yukarı. O zamanlar Çapa'da bir doktor vardı, İzmir'e arada bir gidip geliyordu. Babam bir şekilde tanıdıklarla şeylerle bir şekilde randevu ayarladı adamın yanına gittim nasıl bir tedavi olduğumu hatırlamıyorum ama ameliyat olmadım. Yarın bir anneme sorayım. O günden sonra bir daha da hiç ağrımadı. Duştan çıkıp o soğukta ıslak ıslak balkona çıktığım anlarda bile hiçbir daha tekrarlanmadı. Yarın bir sorayım ama şahsi düşüncem Çapa'da randevu bulabilirseniz ki bu çok zor maalesef ki biraz tanıdık lazım veya hala aynı şekilde mi duruyor hiçbir fikrim yok, bir gitmeniz yönünde. Maalesef çok güzel bir doktor bulmak gerekiyor. Ben bu doktora gidene kadar İstanbul'da gecenin bir vakti gitmediğim hastane gitmediğim doktor kalmamıştı. Bayağı uzun bir süre acısını da yaşadım, anlatılır gibi değil. Hiçbir kimse çözüm olamamıştı. Hep kendi kendine geçmesini bekliyordum. Ağlayarak gidip, ağlayarak döndüğüm çok oldu maalesef.