Sinüzit için ameliyat olmaya gerek var mı?

betromax

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Küçüklüğümden beri bu sinüzit denen illetle uğraşıyorum, ama son 1 senedir aşırı derecede artmış durumda genellikle kasım-aralık aylarında başlıyor ocak-Şubata kadar devam ediyor. Duş aldıktan sonra saçımı tamamen kurutuyorum dışarıya çıktığım zamanlarda hava soğuksa kapüşonumu takıyorum anlayacağınız oldukça dikkat etmeye çalışıyorum. Anlayamadığım bir şekilde sadece başımın sol tarafı ve sol gözüm ağrıyor. Geçen gün eczaneye gittiğimde eczacı aferin sinüs önerdi. İlaç gerçekten işe yarıyor. Soruma gelecek olursa ameliyat olmaya gerek var mı sizce?

Benim de çocukken vardı, geceleri ağlayarak uyanıyordum başımın sol tarafı ve sol kulağım öyle bir ağrıyordu ki yerimde değil durmak uykumdan gece uyanıyordum. Evdeki herkes benimle beraber uyanıyordu gece gece hastanelere git gel anlatamam o rezilliği. Neye dikkat ederseniz edin maalesef dikkat ederek geçecek bir şey değil. Tabii ben bu arada yıl 2005 falan bahsediyorum baya oluyor 20 yıl aşağı yukarı. O zamanlar Çapa'da bir doktor vardı, İzmir'e arada bir gidip geliyordu. Babam bir şekilde tanıdıklarla şeylerle bir şekilde randevu ayarladı adamın yanına gittim nasıl bir tedavi olduğumu hatırlamıyorum ama ameliyat olmadım. Yarın bir anneme sorayım. O günden sonra bir daha da hiç ağrımadı. Duştan çıkıp o soğukta ıslak ıslak balkona çıktığım anlarda bile hiç bir daha tekrarlanmadı. Yarın bir sorayım ama şahsi düşüncem Çapa'da randevu bulabilirseniz ki bu çok zor maalesef ki biraz tanıdık lazım veya hala aynı şekilde mi duruyor hiçbir fikrim yok, bir gitmeniz yönünde. Maalesef çok güzel bir doktor bulmak gerekiyor. Ben bu doktora gidene kadar İstanbul'da gecenin bir vakti gitmediğim hastane gitmediğim doktor kalmamıştı. Baya uzun bir süre acısını da yaşadım, anlatılır gibi değil. Hiçbir kimse çözüm olamamıştı. Hep kendi kendine geçmesini bekliyordum. Ağlayarak gidip, ağlayarak döndüğüm çok oldu maalesef.

Çok teşekkür ediyorum yarın annenize sorarsanız nasıl geçtiğini daha da mutlu olurum. Bu arada antalyadayım Antalya'da olan arkadaşların önereceği bir doktor var mı?

Çok teşekkür ediyorum yarın annenize sorarsanız nasıl geçtiğini daha da mutlu olurum. Bu arada antalyadayım Antalya'da olan arkadaşların önereceği bir doktor var mı?
Tabii ki. Doktorun numarası durmuyordur büyük ihtimal belki ismini falan hatırlıyorlarsa öğrenebilirim de adamın hayatta olduğu bile belli değil maalesef. Zaten daha emekli olmuştur herhalde. Fakat en azından tanıdık bulunurdu. Ben yine de yarın sizin için hem anneme hem babama bir sorayım. Babamın bazen tanıdık güzel doktorları oluyor bir fikir alırız en azından fakat İstanbul için olur büyük ihtimal. Yarın yine bilgilendirme geçerim tabii. Çok geçmiş olsun umarım çok hızlı bir şekilde geçer.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın ki güzel haberlerinizi bekliyorum

hocam sordunuz mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…