E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #1 Geceleri geçmek bilmiyor, bıktım 1 haftadır. Bu hastalığı yaşayan varsa tavsiyelerini yazabilir mi?
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 10 Ocak 2021 #2 Ben de yaşıyorum ama ağrı kesici almak dışında bir çözüm bulamadım.
RedBereli Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Ben sorunu ters yöntemle çözdüm. Duş aldıktan sonra saçlarımı bir kaç hafta boyunca kurutmadım geçti sonra.
Ben sorunu ters yöntemle çözdüm. Duş aldıktan sonra saçlarımı bir kaç hafta boyunca kurutmadım geçti sonra.
YAXG3 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 RedBereli dedi: Ben sorunu ters yöntemle çözdüm. Duş aldıktan sonra saçlarımı bir kaç hafta boyunca kurutmadım geçti sonra. Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçmiş ama belki cevap verirsiniz son 2 yıldır sürekli bu illetle uğraşıyorum bıktım artık dediğinizi denemeyi düşünüyorum cidden geçiriyormu mesela 5 yıl geçmiş onu yaptıktan sonra çok fazla yaşadınızmı birdaha
RedBereli dedi: Ben sorunu ters yöntemle çözdüm. Duş aldıktan sonra saçlarımı bir kaç hafta boyunca kurutmadım geçti sonra. Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçmiş ama belki cevap verirsiniz son 2 yıldır sürekli bu illetle uğraşıyorum bıktım artık dediğinizi denemeyi düşünüyorum cidden geçiriyormu mesela 5 yıl geçmiş onu yaptıktan sonra çok fazla yaşadınızmı birdaha