Sinyal yok hatası

Ömer Seyan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün 144Hz olan monitörümde NVIDIA denetim masasında çözünürlük ayarlarken Hz ayarını 240 yapsam ne olur merakım üzerine 240 yaptım ve ekran gitti sinyal yok dedi kaldı. Bilgisayarı aç kapat yaptım. Bütün fişleri söküp taktım ayrıca Win CTRL Shift b yaptım ama çözüm bulamadım yardım eder misiniz?

Monitorunuzu varsa baska bir cihaza baglayip dener misiniz? Yoksa kasanizi baska bir monitore baglayip deneyin. Sorun hangisini de bir bakin. Ayrica varsa monitorunuzu fabrika ayarlarina dondurun sorun duzelecektir.

Açılışta monitör görüntü veriyor mu? BIOS ekranına giriş yapılamıyorsa ve dahili GPU varsa onunla açın.

Monitorunuzu varsa baska bir cihaza baglayip dener misiniz? Yoksa kasanizi baska bir monitore baglayip deneyin. Sorun hangisini de bir bakin. Ayrica varsa monitorunuzu fabrika ayarlarina dondurun sorun duzelecektir.

Başka ekranda açıldı ama ana ekranım açılmıyor hâlâ ne yapmam lazım?

Açılışta monitör görüntü veriyor mu? BIOS ekranına giriş yapılamıyorsa ve dahili GPU varsa onunla açın.

Hayır ekran hiç vermiyor maalesef.

Başka ekranda açıldı derken? DP ile bağlanılıyorsa onu HDMI yapın. Başka bir bağlantı şekli deneyin. Olmaz ise başka monitör bulup onunla girin. NVIDIA denetim masası ayarlarını sıfırlayın.

Başka ekranda açıldı derken? DP ile bağlanılıyorsa onu HDMI yapın. Başka bir bağlantı şekli deneyin. Olmaz ise başka monitör bulup onunla girin. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını sıfırlayın.

Hocam şimdi şöyle yaptım. Ana monitörümü çıkartıp VGA girişli bir monitörümü taktım ve ekran geldi. Diğer monitörün ekranı gelince Win CTRL Shift b yaptım. Ama ana monitörümde değil.

O şekilde Masaüstüne ulaşıp denetim masası ayarlarını sıfırlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…