Sinyal yok hatası

gambochi

Centipat
Sistem özellikleri.
R5 3600.
ASUS Prime B450M K.
16Gbram.
1050 PSU Gamepower.
Sapphire RX5700xt Nitro+
480 GB SSD.

Oyun oynarken ekran birden gidiyor ve sinyal yok diyor ama kasa çalışmaya devam ediyor sadece reset veya güç tuşuna basınca yani PC yeniden açılınca her şey normal. Aradım biraz ama çözüm bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Sürücülerin güncel ise Alt+Enter yapın tam ekrandan çıktığı zaman görüntü veriyor ise çözünürlüğü kaldırmıyor demektir. Çözünürlüğü ayarladığında düzelir

Sürücülerin güncel ise Alt+Enter yapın tam ekrandan çıktığı zaman görüntü veriyor ise çözünürlüğü kaldırmıyor demektir. Çözünürlüğü ayarladığında düzelir
Klavye veya mouse etkisiz kalıyor. Monitör ise sinyal yok hatası veriyor kabloları söküp takıyorum ama yine de değişim yok.

Söylediğim şeyi yapmak 10 dakikanızı almaz bile. Deneyip siz söyleyin son sürücüde sorun var mı yokmu? Ben 2020 adrenalin ilk sürümünde aynı sorunu yaşadım ve size söylediğim sürücüye geri döndüm.
Yeni bir sürüm yayınlamışlar sanırım düzelttiler bi deniyicem yine aynı olursa dediğini uygulayacağım teşekkürler. İstersen sen de bi göz at yeni sürüme.

Yeni bir sürüm yayınlamışlar sanırım düzelttiler bi deniyicem yine aynı olursa dediğini uygulayacağım teşekkürler. İstersen sen de bi göz at yeni sürüme.
Konfigirasyon aynı değil olsa bile sorun aynı değil. Sorunu anlamak için öneride bulunuluyor kardeşim, önerileni ancak sen yapabilirsin : ))

Bu forumda yönetici veya moderatör olmayan kişilerin mesajları ciddiye alınmıyor maalesef.
Bu konu beni çok üzüyor ama elimden bir şey gelmiyor.
Yardım isteyene yardım etmek istiyorum ama yazdıklarım ya hiç okunmuyor ya da okunan tarafından uygulamadan daha fazla sorgulamaya tabi tutuluyor.
Cidden yazık bu foruma yazık ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı