Sinyal yükseltici işe yarıyor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, Kablonet internet kullanıyorum. Infinity 401 modeme sahibim. İnternet salondan 5 GHz çekmiyor. Xiaomi sinyal yükseltici alsam salona taksam 5 GHz Wi-Fi kullanabilir miyim?

Merhabalar, Kablonet internet kullanıyorum. Infinity 401 modeme sahibim. İnternet salondan 5 GHz çekmiyor. Xiaomi sinyal yükseltici alsam salona taksam 5 GHz Wi-Fi kullanabilir miyim?
Evet hocam kullanabilirsiniz. Ama Dual Band özelliği olan bir extender olmalı. Yani hem 2.4 hem 5 GHz olmalı.

Evet hocam kullanabilirsiniz. Ama Dual Band özelliği olan bir extender olmalı. Yani hem 2.4 hem 5 GHz olmalı.
Önemli olan aygıtın 5 GHz desteklemesi eğer alacağın aygıt destekliyorsa işe yarar.
Xiaomi cihazı işe yarar mı?
Bende vardı çok hevesle aldım yine bir b*k a yaramadı bende tekme atıp kırmıştım.
Niye yaramadı? Yani işe yaramıyor mu?

Xiaomi cihazı işe yarar mı?
Dual band ise yarar. Bende şu var:

90-95 Mbps bile görebildiğim oluyor. Hem kablo ile de takabilirsiniz.

Dual band ise yarar. Bende şu var:

90-95 Mbps bile görebildiğim oluyor. Hem kablo ile de takabilirsiniz.
2.4 GHz ile çalışıyormuş. Dual band göremedim.

Ise yaramasi lazim :) Cunku az once sunu aldim, toplantimdan sonra hemen takacagim. Normalde Superonline'in getirdigi router kapi girisinde ve evin obur tarafinda internet yerlerde surunuyor resmen. Bunun daha iyi servis verecegini belirtti herkes.. Goruslerimi daha sonra yazarim

1616591590839.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı