Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 14 Mart 2018 #1 Teknobiyotik veya Eksen bilgisayardan sipariş edilen anakart OC yapılarak mı yollanır yoksa belirtmemiz mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2018
Teknobiyotik veya Eksen bilgisayardan sipariş edilen anakart OC yapılarak mı yollanır yoksa belirtmemiz mi lazım?
EgeÇamlıkaya Hectopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2018 #2 Belirtseniz de OC yapacaklarını sanmıyorum. Gerekli durumlarda BIOS güncellemesi yapıyor sadece Teknobiyotik. RAM'leri asıl frekanslarına çıkarmaktan bahsediyorsanız Eksen hakkında fikrim yok ama Teknobiyotik'in yapacağını düşünmüyorum.
Belirtseniz de OC yapacaklarını sanmıyorum. Gerekli durumlarda BIOS güncellemesi yapıyor sadece Teknobiyotik. RAM'leri asıl frekanslarına çıkarmaktan bahsediyorsanız Eksen hakkında fikrim yok ama Teknobiyotik'in yapacağını düşünmüyorum.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.877 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 14 Mart 2018 #3 OC anakarta yapılmaz.