A arhhyt Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Dosya Ekleri {888E4C1A-25C8-49AB-9354-9E8768C583CD}.png 163,6 KB · Görüntüleme: 95
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde.
arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde.
A arhhyt Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 Tecno_Pilav dedi: Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde. Genişletmek için tıkla... gümrük masrafı çıkar mı?
Tecno_Pilav dedi: Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde. Genişletmek için tıkla... gümrük masrafı çıkar mı?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Mart 2025 #4 Geçer. Ancak bir sürü ekstra vergi masrafı çıkar. Nereden baksan ürünün kendi fiyatı kadar çıkabilir.
Geçer. Ancak bir sürü ekstra vergi masrafı çıkar. Nereden baksan ürünün kendi fiyatı kadar çıkabilir.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 Zaten onu hesaplayarak para çekiyorlar ya.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.670 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #6 Tecno_Pilav dedi: Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde. Genişletmek için tıkla... En fazla 30 dolar değil miydi hocam nasıl geçer?
Tecno_Pilav dedi: Geçer bu. Yani gümrükten kabul ederler herhalde. Genişletmek için tıkla... En fazla 30 dolar değil miydi hocam nasıl geçer?
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #7 Mr.Anyone dedi: En fazla 30 dolar değil miydi hocam nasıl geçer? Genişletmek için tıkla... Tabii vergiyi basarlar.
Mr.Anyone dedi: En fazla 30 dolar değil miydi hocam nasıl geçer? Genişletmek için tıkla... Tabii vergiyi basarlar.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.670 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #8 Tecno_Pilav dedi: Tabii vergiyi basarlar. Genişletmek için tıkla... O durumda da almanın en ufak mantığı kalmıyor (bence).
Tecno_Pilav dedi: Tabii vergiyi basarlar. Genişletmek için tıkla... O durumda da almanın en ufak mantığı kalmıyor (bence).
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.084 Çözümler 6 1 Mart 2025 #9 arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sınırın çok üzerinde bir fiyatı var. Tecno_Pilav dedi: Tabii vergiyi basarlar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı sadece vergi olsa "geçer" diyebilirsiniz fakat sınırı geçen ürünleri dümdüz vergi ödeyerek sokamıyorsunuz, tonla ıvır zıvır evrak işleri var. arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Belki buradan kitabı sipariş edebilirsiniz, bir konuşun isterseniz.
arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sınırın çok üzerinde bir fiyatı var. Tecno_Pilav dedi: Tabii vergiyi basarlar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı sadece vergi olsa "geçer" diyebilirsiniz fakat sınırı geçen ürünleri dümdüz vergi ödeyerek sokamıyorsunuz, tonla ıvır zıvır evrak işleri var. arhhyt dedi: Çizgi roman sipariş etmek istiyorum da gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Belki buradan kitabı sipariş edebilirsiniz, bir konuşun isterseniz.