D Debabamm Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Amazon.com.tr Amazon'da Hollanda simkartı satılıyor Hollanda'nın ülke kodu +31 olduğu için almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
Amazon.com.tr Amazon'da Hollanda simkartı satılıyor Hollanda'nın ülke kodu +31 olduğu için almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 Hayır gümrüğe takılmaz.
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Debabamm dedi: Amazon.com.tr Amazon'da Hollanda simkartı satılıyor Hollanda'nın ülke kodu +31 olduğu için almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu alsak Türkiye'de Whatsapp'ta numarayı kullanmak istesek nasıl doğrulama mesajı alacaz bu numaraya acaba ?
Debabamm dedi: Amazon.com.tr Amazon'da Hollanda simkartı satılıyor Hollanda'nın ülke kodu +31 olduğu için almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunu alsak Türkiye'de Whatsapp'ta numarayı kullanmak istesek nasıl doğrulama mesajı alacaz bu numaraya acaba ?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 Herolog dedi: Bunu alsak Türkiye'de Whatsapp'ta numarayı kullanmak istesek nasıl doğrulama mesajı alacaz bu numaraya acaba ? Genişletmek için tıkla... SMS geliyor hocam işte. Ayrıca burada ayrı bir soru soruyorsunuz.
Herolog dedi: Bunu alsak Türkiye'de Whatsapp'ta numarayı kullanmak istesek nasıl doğrulama mesajı alacaz bu numaraya acaba ? Genişletmek için tıkla... SMS geliyor hocam işte. Ayrıca burada ayrı bir soru soruyorsunuz.